Гудељов врели јануар: Севиља, Реал Сосиједад, Хамбургер...!

А сад и енглески премијерлигаш! Само да видимо која ће бити висина трансфера?

Фудбал 17.12.2016 | 11:30
Гудељов врели јануар: Севиља, Реал Сосиједад, Хамбургер...!
Немања Гудељ више нема будућност у Ајаксу, биће продат у зимском прелазном року, а ред кандидата за његов аутограм је све дужи. Прикључио се и Саутемптон.

Гудељ ће бити један од траженијих фудбалера у јануарском прелазном року.

Прво је Севиља обновила интерес с обзиром да га је снимала још док је играо за Бреду. Потом се Хамбургер јавио са жељом да ангажује српског репрезентативца, а онда је озбиљан интерес показао Реал Сосиједада. Шпански медији јављају да је Гудељ велика жеља тренер Сакристана који апелује на управу клуба да му доведе Србина, али они сматрају да је цена превисока јер Ајакс тражи 8.000.000 евра.

Сада је у причу ушао и Саутемптон, јављају холандски медији. Њима новац неће бити проблем, али знају да ће Ајакс морати да буде мекши у преговорима да спусти цену јер полусезона ван првог тима би драстично оборила цену Гудељу. Спекулише се да би славни клуб из Амстердама пристао и на 6.000.000 евра.

Од летошњег одласка Виктора Вањаме, Саутемптон има проблема на средини терена и добро би му дошло појачање попут Гудеља. Иначе, Суатемптон није једини премијерлигаш који је показоивао интересовање за Гудеља. Прошлог лета су то били Барнли и Сандерленд. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар