Мурињо упозоравао Златана, а сад се радује!

Жозе Мурињо каже да је упозорио Златана Ибрахимовића да не долази у Енглеску ако очекује одмор на крају своје фудбалске каријере.

Фудбал 17.12.2016 | 08:00
Мурињо упозоравао Златана, а сад се радује!
Ибрахимовић је у среду увече постигао победоносни гол за победу од 2:1 над Кристал Паласом, свој 14. у сезони, после чега је добио много похвала својих саиграча.

"Знам какав му је карактер, јер у овим годинама мислим да играју карактер, личност, страст. Квалитет постоји. Знао сам да може да ради ово што ради овде са много страсти. Рекао сам му да Енглеска није најбоље место за одмор. Када богаташ са феноменалном каријером хоће да иде на одмор, не долази у Енглеску. Овде се долази ако хоћеш да играш у најтежој лиги на свету, ако хоћеш да се докажеш и покажеш шта знаш", рекао је Мурињо за Скај спортс.

Ибрахимовић има 35 година, а летос је без обештећења дошао из Пари Сен Жермена. У Премијер лиги је дао девет голова до сада.

"Његова одлука била је заснована на стварима које сам навео, тако да сам стварно радостан. Нису у питању само његови голови, него и његово водјство и мотивација. Стварно се радујем", рекао је Мурињо.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар