Murinjo upozoravao Zlatana, a sad se raduje!

Žoze Murinjo kaže da je upozorio Zlatana Ibrahimovića da ne dolazi u Englesku ako očekuje odmor na kraju svoje fudbalske karijere.

Fudbal 17.12.2016 | 08:00
Murinjo upozoravao Zlatana, a sad se raduje!
Ibrahimović je u sredu uveče postigao pobedonosni gol za pobedu od 2:1 nad Kristal Palasom, svoj 14. u sezoni, posle čega je dobio mnogo pohvala svojih saigrača.

"Znam kakav mu je karakter, jer u ovim godinama mislim da igraju karakter, ličnost, strast. Kvalitet postoji. Znao sam da može da radi ovo što radi ovde sa mnogo strasti. Rekao sam mu da Engleska nije najbolje mesto za odmor. Kada bogataš sa fenomenalnom karijerom hoće da ide na odmor, ne dolazi u Englesku. Ovde se dolazi ako hoćeš da igraš u najtežoj ligi na svetu, ako hoćeš da se dokažeš i pokažeš šta znaš", rekao je Murinjo za Skaj sports.

Ibrahimović ima 35 godina, a letos je bez obeštećenja došao iz Pari Sen Žermena. U Premijer ligi je dao devet golova do sada.

"Njegova odluka bila je zasnovana na stvarima koje sam naveo, tako da sam stvarno radostan. Nisu u pitanju samo njegovi golovi, nego i njegovo vodjstvo i motivacija. Stvarno se radujem", rekao je Murinjo.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar