Кремљ негира оптужбе о хакерима

Кремљ је данас негирао медијске извјештаје да је руски предсједник Владимир Путин током избора у САД лично давао директиве на који ће се начин користити подаци које су хакери украли од Демократске странке.

Свијет 15.12.2016 | 13:47
Кремљ негира оптужбе о хакерима
Америчка медијска кућа Ен-Би-Си јуче је јавила, позивајући се на неименоване званичнике обавјештајних служби САД, да је "Путин био лично умијешан у тајну руску кампању".

На питање о ТОМ медијском извјештају, портпарол Кремља, Дмитриј Песков одбацио их је као "смјешне глупости", пренио је АП.

Русија, коју је Централна обавјештајна агенција /ЦИА/ оптУжила да је помогла новоизабраном предсједнику Доналду Трампу да побједи на недавним изборима, негира оптужбе за организоване хакерске нападе на кандидата Демократске странке Хилари Клинтон.

Извор: Срна

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Кал

15.12.2016 13:48

Шта је то Кремљ признао до сад??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста им раде

15.12.2016 14:52

Ови у Америци у вези овога хаковња не знају ниста сигурно,немају никаквих доказа.Само разне претпоставке.Једном казу није било хаковања,други пута казу јесте.Основно је да се многи тамо не могу помирити са доласком Трампа.Многима се измакла столица.А Руси,имали су у прослости,плејаде врхунских математицара,па није ни цудо сто су јаки у компјутерима,мислим прије свега на програмирање.Нека нам драги Бог поцува Трумпа,има пуно непријатеља у УСА.

ОДГОВОРИТЕ