Зоран Тошић се враћа у Бундеслигу?!

Портал 90мин.цом позива се на Билд и пише да постоји интересовање за српског репрезентативца од стране Келна.

Фудбал 17.12.2016 | 19:30
Зоран Тошић се враћа у Бундеслигу?!
Зоран Тошић поново у Келну? Није немогуће! Као пише 90мин.цом и позива се на Билд, клуб из Бундеслиге би волео да види ове зиме у свом тиму српског репрезентативца. Наиме, у Келну су повређена два играча па Јарчеви траже замену. Леонардо Битенкур је повредио зглоб, док је Марсел Рисе задобио повреду предњих укрштених лигамената.

Процењује се да је буџет Келна за куповину око 10.000.000 евра, а да се Тошићевацена креће око 5.000.000 евра с обзиром да му уговор истиче на лето 2017. године. То значи да би после 1. јануара могао да потпише предуговор са заинетерсованим клубом и оде без обештећења на крају сезоне.

Он је 2010. године играо у Келну на позајмици из Манчестер Јунајтеда, а потом је отишао у ЦСКА где је и данас.

"У Келну сам провео лепо време. Осећао сам се добро. У граду има доста Срба. Стадион је увек распродат", истакао је Тошић недавно, али и истакао да не жели да иде из клуба у ком се увек бори за титуле.

Има ту још неких аспеката. ЦСКА је понудио Тошићу годишњу плату од 1.500.000 евра. Што је за око трећину мање од онога што тренутно зарађује у Москви. Актуелни Тошићевуговор је вредан око 2.000.000 евра по сезони.

Било је и понуда Трабзона, као и интересовања других клубова, позната је приврженостТошића ка Келну тако да ништа није немогуће. Ове зиме пратићемо ову причу.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар