Zoran Tošić se vraća u Bundesligu?!

Portal 90min.com poziva se na Bild i piše da postoji interesovanje za srpskog reprezentativca od strane Kelna.

Fudbal 17.12.2016 | 19:30
Zoran Tošić se vraća u Bundesligu?!
Zoran Tošić ponovo u Kelnu? Nije nemoguće! Kao piše 90min.com i poziva se na Bild, klub iz Bundeslige bi voleo da vidi ove zime u svom timu srpskog reprezentativca. Naime, u Kelnu su povređena dva igrača pa Jarčevi traže zamenu. Leonardo Bitenkur je povredio zglob, dok je Marsel Rise zadobio povredu prednjih ukrštenih ligamenata.

Procenjuje se da je budžet Kelna za kupovinu oko 10.000.000 evra, a da se Tošićevacena kreće oko 5.000.000 evra s obzirom da mu ugovor ističe na leto 2017. godine. To znači da bi posle 1. januara mogao da potpiše predugovor sa zainetersovanim klubom i ode bez obeštećenja na kraju sezone.

On je 2010. godine igrao u Kelnu na pozajmici iz Mančester Junajteda, a potom je otišao u CSKA gde je i danas.

"U Kelnu sam proveo lepo vreme. Osećao sam se dobro. U gradu ima dosta Srba. Stadion je uvek rasprodat", istakao je Tošić nedavno, ali i istakao da ne želi da ide iz kluba u kom se uvek bori za titule.

Ima tu još nekih aspekata. CSKA je ponudio Tošiću godišnju platu od 1.500.000 evra. Što je za oko trećinu manje od onoga što trenutno zarađuje u Moskvi. Aktuelni Tošićevugovor je vredan oko 2.000.000 evra po sezoni.

Bilo je i ponuda Trabzona, kao i interesovanja drugih klubova, poznata je privrženostTošića ka Kelnu tako da ništa nije nemoguće. Ove zime pratićemo ovu priču.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar