Хечер: Поносан сам!

Партизанов Американац задовољан после победе над Бешикташом.

Кошарка 15.12.2016 | 15:45
Хечер: Поносан сам!
Без сумње, најбољих 40 минута Партизана у текућој сезони, посебно кад се има у виду квалитет противника. Сви у црно-белом табору надају се да ће победа од 86:71 против Бешикташа бити само замајац за нове подвиге Партизана.

"Велика победа за нас, била нам је потребна, желели смо је. Поготово што је била на домаћем терену. Било је тесно све до четврте деонице. Ту смо одиграли одличну одбрану која је преломило утакмицу. Успели смо да их сломимо, дали су само седам поена у последњих седам минута", у даху је сумирао утиске Вил Хечер.

Партизанов Американац по правилу је био један од најбољих на паркету, али оно што је ову утакмицу учинило другачијом од неких претходних је што су сви остали дали свој допринос победи.

"Неки су играли повређени", подсећа Хечер.

"То показује карактер екипе. Поносан сам. Идемо даље. Покушаћемо да наставимо са побеђујемо. Не мислим да је за искусније играче у тиму важно да ли је ова победа убедљива или не. Наравно, добро је што смо погађали у другом полувремену. То подигне целу екипу. Расте самопоуздање. Ми имамо неке одличне шутере у тиму", закључио је Хечер.

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар