Hečer: Ponosan sam!

Partizanov Amerikanac zadovoljan posle pobede nad Bešiktašom.

Košarka 15.12.2016 | 15:45
Hečer: Ponosan sam!
Bez sumnje, najboljih 40 minuta Partizana u tekućoj sezoni, posebno kad se ima u vidu kvalitet protivnika. Svi u crno-belom taboru nadaju se da će pobeda od 86:71 protiv Bešiktaša biti samo zamajac za nove podvige Partizana.

"Velika pobeda za nas, bila nam je potrebna, želeli smo je. Pogotovo što je bila na domaćem terenu. Bilo je tesno sve do četvrte deonice. Tu smo odigrali odličnu odbranu koja je prelomilo utakmicu. Uspeli smo da ih slomimo, dali su samo sedam poena u poslednjih sedam minuta", u dahu je sumirao utiske Vil Hečer.

Partizanov Amerikanac po pravilu je bio jedan od najboljih na parketu, ali ono što je ovu utakmicu učinilo drugačijom od nekih prethodnih je što su svi ostali dali svoj doprinos pobedi.

"Neki su igrali povređeni", podseća Hečer.

"To pokazuje karakter ekipe. Ponosan sam. Idemo dalje. Pokušaćemo da nastavimo sa pobeđujemo. Ne mislim da je za iskusnije igrače u timu važno da li je ova pobeda ubedljiva ili ne. Naravno, dobro je što smo pogađali u drugom poluvremenu. To podigne celu ekipu. Raste samopouzdanje. Mi imamo neke odlične šutere u timu", zaključio je Hečer.

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar