Гвардиола тражи кључног човјека и инсистира: Доведите ми Кокеа!

Проблем би могла да буде откупна клаузула од чак 150.000.000 евра!

Фудбал 17.12.2016 | 15:00
Гвардиола тражи кључног човјека и инсистира: Доведите ми Кокеа!
Јесте се Јаја Туре вратио у конкуренцију, али свима је јасно да Пеп Гвардиола од старта није задовољан ониме што у Манчестер Ситију има на месту централног везног играча. А како је то била кључна позиција и у његовим системима у Барселони и у Бајерну, јасно је даГвардиола неће одустати од потраге за правим решењем. А од раније се зна, Пеп је велики поштовала лика и дела Атлетиковог Кокеа!

Проблем је, међутим, а и то се зна од раније, то што Мадриђанима не пада на памет да се одрекну једног од играча око кога пројектују сопствену будућност. Уосталом, баш због тога су, кад се 2014. причало о великом интересовању Манчестер јунајтеда, па и Барселоне, на “Висенте Калдерону“ са Кокеом потписали нови уговор којим је његова цена подигнута на 150.000.000 евра колико износи и откупна клаузула у уговору Антоана Гризмана.

Атлетико нема намеру да спусти прохтеве, а према наводима мадридске Марке ниГвардиола нема намеру да остуане од Кокеа. Челницима Ситија наводно је поручио да му треба он и само он. Али инсистирао је Гвардиола и летос, па Грађани нису могли да убеде људе у Мадриду да се предомисле. Не очекује се ни да ће сада то учинити, а 150.000.000 евра? Заиста превише.

Ситијев спортски сектор на великом испиту.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар