Gvardiola traži ključnog čovjeka i insistira: Dovedite mi Kokea!

Problem bi mogla da bude otkupna klauzula od čak 150.000.000 evra!

Fudbal 17.12.2016 | 15:00
Gvardiola traži ključnog čovjeka i insistira: Dovedite mi Kokea!
Jeste se Jaja Ture vratio u konkurenciju, ali svima je jasno da Pep Gvardiola od starta nije zadovoljan onime što u Mančester Sitiju ima na mestu centralnog veznog igrača. A kako je to bila ključna pozicija i u njegovim sistemima u Barseloni i u Bajernu, jasno je daGvardiola neće odustati od potrage za pravim rešenjem. A od ranije se zna, Pep je veliki poštovala lika i dela Atletikovog Kokea!

Problem je, međutim, a i to se zna od ranije, to što Madriđanima ne pada na pamet da se odreknu jednog od igrača oko koga projektuju sopstvenu budućnost. Uostalom, baš zbog toga su, kad se 2014. pričalo o velikom interesovanju Mančester junajteda, pa i Barselone, na “Visente Kalderonu“ sa Kokeom potpisali novi ugovor kojim je njegova cena podignuta na 150.000.000 evra koliko iznosi i otkupna klauzula u ugovoru Antoana Grizmana.

Atletiko nema nameru da spusti prohteve, a prema navodima madridske Marke niGvardiola nema nameru da ostuane od Kokea. Čelnicima Sitija navodno je poručio da mu treba on i samo on. Ali insistirao je Gvardiola i letos, pa Građani nisu mogli da ubede ljude u Madridu da se predomisle. Ne očekuje se ni da će sada to učiniti, a 150.000.000 evra? Zaista previše.

Sitijev sportski sektor na velikom ispitu.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar