Мото ГП - Довициозо: Путуј, Јаноне, ти ионако никога не поштујеш!

Дукатијев мотоциклиста се радује доласку Лоренца оговарајући бившег колегу.

Остали спортови 17.12.2016 | 20:15
Мото ГП - Довициозо: Путуј, Јаноне, ти ионако никога не поштујеш!
Андреа Довициозо нема баш ништа похвално да каже о бившем колеги Андреу Јанонеу! Популарни Дови тврди како бивши колега нема баш нимало поштовања према према њему. Како каже, Јаноне никако није тимски играч, и да нема за чим да жали када је реч о њиховом разлазу.

Мисли ли Довициозо да ће му бити лакше са једним Хорхеом Лоренцом? Реално, ниВалентино Роси није могао да се носи са Шпанцем, а подсећања шампион из 2015. у Дукати је стигао онда када је Јаноне добио клупску исписницу.

„Не, Јаноне је за мене био стимулација. Брз је возач и волео сам га као тимског колегу, али његов став... Мени је важно поштовање, а он га нема у себи“,  Довициозове су речи које у само две реченице иду од „симпатије“ до потпуне мрскости према бившем тимском другу.

Довициозо је ипак своју изјаву завршио поприличним разводњавањем приче о прогнози која се тиче могуће победе Хорхеа Лоренца на првој трци Мото ГП сезоне.

„Завршио сам на другој позицији у последње две године у Катару. Мислим да конкретно та трка није битна за шампионат. Посао у последњих неколико година је добро одрађен, и ако наставимо тим путем можемо се надати борби за шампионат“, затворио је Довициозо своју личним анимозитетима обојену причу.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар