Moto GP - Doviciozo: Putuj, Janone, ti ionako nikoga ne poštuješ!

Dukatijev motociklista se raduje dolasku Lorenca ogovarajući bivšeg kolegu.

Ostali sportovi 17.12.2016 | 20:15
Moto GP - Doviciozo: Putuj, Janone, ti ionako nikoga ne poštuješ!
Andrea Doviciozo nema baš ništa pohvalno da kaže o bivšem kolegi Andreu Janoneu! Popularni Dovi tvrdi kako bivši kolega nema baš nimalo poštovanja prema prema njemu. Kako kaže, Janone nikako nije timski igrač, i da nema za čim da žali kada je reč o njihovom razlazu.

Misli li Doviciozo da će mu biti lakše sa jednim Horheom Lorencom? Realno, niValentino Rosi nije mogao da se nosi sa Špancem, a podsećanja šampion iz 2015. u Dukati je stigao onda kada je Janone dobio klupsku ispisnicu.

„Ne, Janone je za mene bio stimulacija. Brz je vozač i voleo sam ga kao timskog kolegu, ali njegov stav... Meni je važno poštovanje, a on ga nema u sebi“,  Doviciozove su reči koje u samo dve rečenice idu od „simpatije“ do potpune mrskosti prema bivšem timskom drugu.

Doviciozo je ipak svoju izjavu završio popriličnim razvodnjavanjem priče o prognozi koja se tiče moguće pobede Horhea Lorenca na prvoj trci Moto GP sezone.

„Završio sam na drugoj poziciji u poslednje dve godine u Kataru. Mislim da konkretno ta trka nije bitna za šampionat. Posao u poslednjih nekoliko godina je dobro odrađen, i ako nastavimo tim putem možemo se nadati borbi za šampionat“, zatvorio je Doviciozo svoju ličnim animozitetima obojenu priču.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar