2016. - Мићић најбољи градоначелник

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић најбољи је начелник у Републици Српској у 2016. години по оцјени жирија за додјелу признања „Капетан Миша Анастасијевић“.

Република Српска 14.12.2016 | 17:26
2016. - Мићић најбољи градоначелник
Признање је уручено на свечаности у Бањалуци у организацији Универзитета у Бањалуци, Универзитета у Новом Сад и агенције „Медиаинвент“.

Признање је уручио некадашњи ректор Универзитета у Новом Саду проф. др Радован Пејановић, а у образложењу је истакнуто да је градоначелник Мићо Мићић заслужио признање на основу свог преданог рада на привредном развоју Семберије, а тиме и Републике Српске, те да је захваљујући њему Бијељина постала средина пожељна за улагање, као и за становање, што доказује велики прилив становништва у претходних десет година.

Након додјеле, градоначелник Мићић је истакао да признање које је добио није само признање њему, него и његовом тиму, али и свим грађанима Града Бијељина. - Резултати које постижемо су заслуга свих људи који живе и привређују у Семберији.

Ти резултати су значајни и то се препознаје не само у Републици Српској и БиХ, него и у региону. Признања пријају, али су и обавеза да се добитници још више посвете послу којим се баве.

"Ми у Бијељини ћемо наставити да идемо путем развоја, јер то од нас очекују грађани који су нам дали повјерење да будемо на челу наше локалне заједнице", истакао је Мићић.

(БН телевизија/Градска управа)