2016. - Mićić najbolji gradonačelnik

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić najbolji je načelnik u Republici Srpskoj u 2016. godini po ocjeni žirija za dodjelu priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“.

Republika Srpska 14.12.2016 | 17:26
2016. - Mićić najbolji gradonačelnik
Priznanje je uručeno na svečanosti u Banjaluci u organizaciji Univerziteta u Banjaluci, Univerziteta u Novom Sad i agencije „Mediainvent“.

Priznanje je uručio nekadašnji rektor Univerziteta u Novom Sadu prof. dr Radovan Pejanović, a u obrazloženju je istaknuto da je gradonačelnik Mićo Mićić zaslužio priznanje na osnovu svog predanog rada na privrednom razvoju Semberije, a time i Republike Srpske, te da je zahvaljujući njemu Bijeljina postala sredina poželjna za ulaganje, kao i za stanovanje, što dokazuje veliki priliv stanovništva u prethodnih deset godina.

Nakon dodjele, gradonačelnik Mićić je istakao da priznanje koje je dobio nije samo priznanje njemu, nego i njegovom timu, ali i svim građanima Grada Bijeljina. - Rezultati koje postižemo su zasluga svih ljudi koji žive i privređuju u Semberiji.

Ti rezultati su značajni i to se prepoznaje ne samo u Republici Srpskoj i BiH, nego i u regionu. Priznanja prijaju, ali su i obaveza da se dobitnici još više posvete poslu kojim se bave.

"Mi u Bijeljini ćemo nastaviti da idemo putem razvoja, jer to od nas očekuju građani koji su nam dali povjerenje da budemo na čelu naše lokalne zajednice", istakao je Mićić.

(BN televizija/Gradska uprava)