Посљедице: Странке продубљују кризу

Младен Босић (СДС), замјеник предсједавајућег Представничког вијећа Парламента БиХ, рекао је да је данашњи излазак са сједнице представника СНСД-а континуитет политике продубљавања кризе и прављења конфликта са несагледивим посљедицама.

Република Српска 14.12.2016 | 22:58
Посљедице: Странке продубљују кризу
"Не мислим да је само СНСД тај који има политику продубљавања кризе у БиХ. Ту су и странке, и то велике из друга два народа. Бојим се да ми улазимо у све дубљу кризу која може имати, на крају крајева, и трагичне посљедице, па чак и конфликте које смо заборавили из давне прошлости. Ми смо увијек водили политику стабилизације, договора и на неки начин функционисања у интересу свих", рекао је Босић.

Додао је да СДС не мисли да је конфликт и на крају нешто што би изродило физички конфликт у интересу српског народа, Републике Српске и СДС-а.

"Политика које воде ове странке, прије свега Милорад Додик и СНСД је неодговорана политика која може, на крају крајева, имати трагичне посљедице. Ово је манипулација и играње са осјећајима народа. Значи, није им сметало да буду у власти ни са Џаферовићем, ни са Цикотићем, ни са било којим другим ко је био осумњичен или потенцијално осумњичен за било какав ратни злочин. Овдје се не ради о суду за ратне злочине, овдје се ради о продубљивању кризе са врло озбиљним посљедицама“, рекао је Босић.

(Независне новине)
(Фото: БН телевизија)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Драго Целинац

14.12.2016 15:00

Босицу немој да одустајес и повлацис се

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

14.12.2016 17:49

Његово вријеме це ипак доћи. Баја це брзо бити разоткривен.

Name

Деки

15.12.2016 05:17

Ко је Косарац да би га Босиц слусао.Требас га јасно и гласно одкацити Босицу.Тог умисљеног лоповцица и оне двије бабетине сто глуме постење а украле су и узеле бога питај колико требас спустити гдје припада.И не обазирати се на њих.Боље да се спрдас са њима него да улазис у полемику.А за спрдњу и јесу.Мица трофртаљка Дуса два сесира и кратез Страса...

Name

Деки

14.12.2016 16:00

Свака цаст Босицу.Глуп је ово народ.Опет би он ратовао.А ја нецу висе никад на Трескавицу ни у црну Ријеку нити игдје.Нека Додик посаље свог Игора мали да он види кад на Трески у ово време буде -30 а топис снијег за воду.Храна не мозе доци западао снијег.Ви се сјетили након 25 година да је Дзаферивиц био неки сеф полиције.Како се не сјетисте док је Спириц са њим водио БиХ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будимо људи

14.12.2016 16:15

Добро Босић каже, али питањеје шта и како учинити да се странке и њихови лидери који продубљују кризу и пријете миру обуздају у таквим активностима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мр

14.12.2016 18:08

Једини нормалан политичар! Али коме да прича?

ОДГОВОРИТЕ