СП клубова: Реал без најбољег против Америке!

Мадриђани остали без сјајног Серхија Рамоса пред полуфинале Светског клупског првенства.

Фудбал 14.12.2016 | 16:00
СП клубова: Реал без најбољег против Америке!
Без свог најубојитијег оружја Реал из Мадрида улази у сутрашњи меч са мексичком Америком у склопу полуфинала Светског клупског првенства у Јапану. Капитен Серхио Рамос неће бити у могућности да помогне саиграчима.

Герет Бејл је од раније ван тима и остао је у Мадриду како би се опоравио од повреде скочног зглоба, а сјајни дефанзивац који је головима против Барселоне и Депортива у последњим минутима донео вредне резултате Реалу неће играти сутра због умора.

“Рамос неће играти. Није му ништа само је уморан од пута. Заправо, изузетно је уморан од напора које је имао у последње време и чини се да се исфорсирао. Неће бити у тиму против Америке, а што се тиче финала у недељу, видећемо”, загонетан је тренер Зинедин Зидан.

Поред Рамоса и Пепеово учешће на утакмици је под знаком питања јер није тренирао са остатком тима данас, али се очекује да места на терену сигурно заузму Роналдо, Бензема, Модрић, Марсело, Варан, Лукас Васкез и Дани Карвахал који су одмарали против Депортива.

“Спремни су сви осим Серхија Рамоса. Да може он би играо, али кога нема без њега се мора. Извешћу најбољи могући састав, а имам и довољно опција и добрих идеја. Не мислим да смо фаворити, нити ћемо омаловажити мексички клуб. Бићемо обазриви јер за сваку победу морате да се изборите на терену”, закључио је Зинедин Зидан.

Полуфинални меч на Светском клупском првентву између Реала и Америке на програму је сутра од 11.30 часова.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар