SP klubova: Real bez najboljeg protiv Amerike!

Madriđani ostali bez sjajnog Serhija Ramosa pred polufinale Svetskog klupskog prvenstva.

Fudbal 14.12.2016 | 16:00
SP klubova: Real bez najboljeg protiv Amerike!
Bez svog najubojitijeg oružja Real iz Madrida ulazi u sutrašnji meč sa meksičkom Amerikom u sklopu polufinala Svetskog klupskog prvenstva u Japanu. Kapiten Serhio Ramos neće biti u mogućnosti da pomogne saigračima.

Geret Bejl je od ranije van tima i ostao je u Madridu kako bi se oporavio od povrede skočnog zgloba, a sjajni defanzivac koji je golovima protiv Barselone i Deportiva u poslednjim minutima doneo vredne rezultate Realu neće igrati sutra zbog umora.

“Ramos neće igrati. Nije mu ništa samo je umoran od puta. Zapravo, izuzetno je umoran od napora koje je imao u poslednje vreme i čini se da se isforsirao. Neće biti u timu protiv Amerike, a što se tiče finala u nedelju, videćemo”, zagonetan je trener Zinedin Zidan.

Pored Ramosa i Pepeovo učešće na utakmici je pod znakom pitanja jer nije trenirao sa ostatkom tima danas, ali se očekuje da mesta na terenu sigurno zauzmu Ronaldo, Benzema, Modrić, Marselo, Varan, Lukas Vaskez i Dani Karvahal koji su odmarali protiv Deportiva.

“Spremni su svi osim Serhija Ramosa. Da može on bi igrao, ali koga nema bez njega se mora. Izvešću najbolji mogući sastav, a imam i dovoljno opcija i dobrih ideja. Ne mislim da smo favoriti, niti ćemo omalovažiti meksički klub. Bićemo obazrivi jer za svaku pobedu morate da se izborite na terenu”, zaključio je Zinedin Zidan.

Polufinalni meč na Svetskom klupskom prventvu između Reala i Amerike na programu je sutra od 11.30 časova.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar