Видео: Кад Кари погоди тројку - и противници пруже руку!

Најбољи шутер данашњице добио лепо признање и са клупе ривала после шута из тешке ситуације.

Кошарка 16.12.2016 | 16:45
Видео: Кад Кари погоди тројку - и противници пруже руку!
У протекле три сезоне, Голден Стејт постао је један од најпопуларнијих тимова у НБА лиги. Код навијача - можда и најпопуларнији.

А, ако сте мислили да Вориорси имају фанове само на трибинама - преварили сте се.

Шалу на страну, мајсторство играча Стива Кера поштују и навијачи и ривали, а протекла ноћ послужила је као одличан доказ за ту тврдњу.

Током треће четвртине утакмице Њу Орлеанс - Голден Стејт, Стеф Кари се борио са агресивним чуваром Џруом Холидејом. Плејмејкер домаћих дао је све од себе, стајао близу, али ни то није било довољно.

Кари се дигао на шут у јако тешкој ситуацији и погодио.

Током те акције, помоћни тренер са клупе домаћих Дарен Ерман (некадашњи члан стручног штаба "Вориориса") бодрио је Холидеја, подржавао га и мотивисао га да истраје до краја.

Ипак, то није помогло. Кад је лопта прошла кроз мрежицу, Кари је пружио руку Ерману, а он му је "бацио коску", у знак признања да је успео. И да је мајстор ове игре.

"Говорио је Држуу док сам шутирао 'ако погоди, то је добар шут'", открио је Кари после утакмице новинарима.

Ерман и Стеф Кар својевремено су блиско сарађивали у Голден Стејту. Млади тренер анализирао је са лидером "ратника" шта би требало да поправи, радио са њим да буде бољи и Кари је својевремено отворено рекао да би више волео да је Ерман остао у стручном штабу и да није отишао.

Погледајте тај детаљ: 



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар