Облак полио хладном водом све у Атлетику!

Пораз на "Ел Мадригалу" није био најгора ствар која се догодила Симеонеу. Вест о тешкој повреди сјајног голмана свакако јесте.

Фудбал 14.12.2016 | 18:00
Облак полио хладном водом све у Атлетику!
"Пораз није најгоре што се догодило. Повреда Јана Облака јесте".

Тренер Атлетико Мадрида, Дијего Симеоне, који заједно са својом "хунтом" иде кроз најтежу кампању у Примери од када је стигао на "Висенте Калдерон", одмах после пораза од Виљареала на "Ел Мадригалу" знао је шта следи.

И његове слутње биле су оправдане.

Сјајни голман Атлетика, словеначки репрезентативац Јан Облак, одсуствоваће три до четири месеца због повреде рамена, објавила је мадридска радио станица "Цадена Цопе".

Атлетико после неуспеха у понедељак увече (3:0) није ни у првих пет у Примери и има девет бодова мање од Реал Мадрида, који има и утакмицу мање, а 25 освојених бодова после 15 кола најлошији је старт "Чола" Симеонеа у пет сезона у клубу. Прошле сезоне, поређења ради, "атлети" су имали 34 бода у овом периоду.

Уочи поласка у Виљареал, црвено-бели су сазнали да ће се у осмини финала Лиге шампиона састати са Бајером из Леверкузена, што је била добра вест ако се погледа ко је све био у "другом шеширу" на жребу, али ће и тај задатак за ниво бити тежи него иначе, јер је Облак заиста био супериоран у конкуренцији Мигела Анхела Моје и Андреа Мореире.

Један од њих двојице мораће да искорачи и стане иза иначе веома тврде одбране предвођене Дијегом Годином и и Стефаном Савићем, а опција је и повратак Аксела Вернера са позајмице у Боки, мада овај 20-годишњи аргентински чувар мреже није стандардан у најпопуларнијем аргентинском клубу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар