Oblak polio hladnom vodom sve u Atletiku!

Poraz na "El Madrigalu" nije bio najgora stvar koja se dogodila Simeoneu. Vest o teškoj povredi sjajnog golmana svakako jeste.

Fudbal 14.12.2016 | 18:00
Oblak polio hladnom vodom sve u Atletiku!
"Poraz nije najgore što se dogodilo. Povreda Jana Oblaka jeste".

Trener Atletiko Madrida, Dijego Simeone, koji zajedno sa svojom "huntom" ide kroz najtežu kampanju u Primeri od kada je stigao na "Visente Kalderon", odmah posle poraza od Viljareala na "El Madrigalu" znao je šta sledi.

I njegove slutnje bile su opravdane.

Sjajni golman Atletika, slovenački reprezentativac Jan Oblak, odsustvovaće tri do četiri meseca zbog povrede ramena, objavila je madridska radio stanica "Cadena Cope".

Atletiko posle neuspeha u ponedeljak uveče (3:0) nije ni u prvih pet u Primeri i ima devet bodova manje od Real Madrida, koji ima i utakmicu manje, a 25 osvojenih bodova posle 15 kola najlošiji je start "Čola" Simeonea u pet sezona u klubu. Prošle sezone, poređenja radi, "atleti" su imali 34 boda u ovom periodu.

Uoči polaska u Viljareal, crveno-beli su saznali da će se u osmini finala Lige šampiona sastati sa Bajerom iz Leverkuzena, što je bila dobra vest ako se pogleda ko je sve bio u "drugom šeširu" na žrebu, ali će i taj zadatak za nivo biti teži nego inače, jer je Oblak zaista bio superioran u konkurenciji Migela Anhela Moje i Andrea Moreire.

Jedan od njih dvojice moraće da iskorači i stane iza inače veoma tvrde odbrane predvođene Dijegom Godinom i i Stefanom Savićem, a opcija je i povratak Aksela Vernera sa pozajmice u Boki, mada ovaj 20-godišnji argentinski čuvar mreže nije standardan u najpopularnijem argentinskom klubu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar