Жиле, Боба и још један ВЕЛИКИ разлог да дође свако ко може!

Опроштај сјајних ватерполиста Живка Гоцића и Слободана Никића није једини разлог због којег треба да дођете на базен "Ташмајдан" 23. децембра. Има још један, велики разлог - хуманост.

Остали спортови 14.12.2016 | 19:45
Жиле, Боба и још један ВЕЛИКИ разлог да дође свако ко може!
Манифестација "Дани ватерполо шампиона"  у оквиру које ће 23. децембра бити одиграна утакмица репрезентације Србије и "Тима света", имаће и хуманитарни карактер.

Одлуком руководства Ватерполо савеза сав приход од улазница са меча, којом ће се од националне селекције на величанствен начин опростити Живко Гоцић и Слободан Никић, биће уплаћен у хуманитарне сврхе за помоћ петогодишњем Андреју Петровићу који болује од церебралне парализе.

Карте су већ у продаји на свим пословницама Евентима по цени од 300 динара или 5 КМ.

"На једном месту окупићемо све оно најбоље што ватерполо спорт има у овом тренутку, а све у част опроштаја од репрезентације Србије Живка Гоцића и Слободана Никића. Верујемо да ће многи љубитељи не само ватерпола већ и спорта уопште, као и навијачи којима су Боба и Жиле кроз 13 година у националном тиму донели много радости, пожелети да буду део овог истинског спектакла и да ће трибине Таша бити испуњене до последњег места", рекао је генерални секретар Ватерполо савеза Србије Немања Маријан.

Додао је да  је жеља свих да ову утакмица буде искоришћена и у добротворне сврхе.

"Тиме ћемо и на хуман начин опроштај Гоцића и Никића учинити још посебнијим", рекао је генерални секретар ВСС.

Ватерполо спектакл заказан је за 23. децембар од 18 сати на Ташмајдану, а обезбеђен је и директан пренос на РТС.

Селектор српске репрезентације Дејан Савић последњи пут ће на окупу имати комплетан састав освајача златне медаље са Игара у Рију: Гојка Пијетловића, Душана Мандића, Живка Гоцића, Саву Ранђеловића, Милоша Ћука, Душка Пијетловића, Слободана Никића, Милана Алексића, Николу Јакшића, Филипа Филиповића, Андрију Прлаиновића, Стефана Митровића и Бранислава Митровића.

А са друге стране базена биће много ватерполо асова из Европе.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар