Žile, Boba i još jedan VELIKI razlog da dođe svako ko može!

Oproštaj sjajnih vaterpolista Živka Gocića i Slobodana Nikića nije jedini razlog zbog kojeg treba da dođete na bazen "Tašmajdan" 23. decembra. Ima još jedan, veliki razlog - humanost.

Ostali sportovi 14.12.2016 | 19:45
Žile, Boba i još jedan VELIKI razlog da dođe svako ko može!
Manifestacija "Dani vaterpolo šampiona"  u okviru koje će 23. decembra biti odigrana utakmica reprezentacije Srbije i "Tima sveta", imaće i humanitarni karakter.

Odlukom rukovodstva Vaterpolo saveza sav prihod od ulaznica sa meča, kojom će se od nacionalne selekcije na veličanstven način oprostiti Živko Gocić i Slobodan Nikić, biće uplaćen u humanitarne svrhe za pomoć petogodišnjem Andreju Petroviću koji boluje od cerebralne paralize.

Karte su već u prodaji na svim poslovnicama Eventima po ceni od 300 dinara ili 5 KM.

"Na jednom mestu okupićemo sve ono najbolje što vaterpolo sport ima u ovom trenutku, a sve u čast oproštaja od reprezentacije Srbije Živka Gocića i Slobodana Nikića. Verujemo da će mnogi ljubitelji ne samo vaterpola već i sporta uopšte, kao i navijači kojima su Boba i Žile kroz 13 godina u nacionalnom timu doneli mnogo radosti, poželeti da budu deo ovog istinskog spektakla i da će tribine Taša biti ispunjene do poslednjeg mesta", rekao je generalni sekretar Vaterpolo saveza Srbije Nemanja Marijan.

Dodao je da  je želja svih da ovu utakmica bude iskorišćena i u dobrotvorne svrhe.

"Time ćemo i na human način oproštaj Gocića i Nikića učiniti još posebnijim", rekao je generalni sekretar VSS.

Vaterpolo spektakl zakazan je za 23. decembar od 18 sati na Tašmajdanu, a obezbeđen je i direktan prenos na RTS.

Selektor srpske reprezentacije Dejan Savić poslednji put će na okupu imati kompletan sastav osvajača zlatne medalje sa Igara u Riju: Gojka Pijetlovića, Dušana Mandića, Živka Gocića, Savu Ranđelovića, Miloša Ćuka, Duška Pijetlovića, Slobodana Nikića, Milana Aleksića, Nikolu Jakšića, Filipa Filipovića, Andriju Prlainovića, Stefana Mitrovića i Branislava Mitrovića.

A sa druge strane bazena biće mnogo vaterpolo asova iz Evrope.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar