Фабрегас може у Рому! Али...

...као кусур за једну од две велике Контеове жеље из Рима...! После интересовања Вучице, Плавци имају идеју како да што боље уновче Шпанца.

Фудбал 14.12.2016 | 12:30
Фабрегас може у Рому! Али...
Рома је пустила пипке ка Сеску Фабрегасу и придружила се групи заинтересованих клубова спремних да анагажују Шпанца који је у другом плану код Антонија Контеа. Иако више није стандардан, Сеск је и даље тражен играч и није јефтин. Због тога ни Роми неће бити лако да финансијски испрати ту причу, али острвски медији тврде да Челси има спреман предлог за Рому.

Дајте нам Ридигера или Најноглана, даћемо вам паре и Фабрегаса.

Тако отпирилике гласи најновија идеја на Стамфорд Бриџу којом би Плавци убили две муве једним ударцем. И Ридигер и Најноглан се не доводе први пут у везу са Челсијем.

Немац је био жеља још док је тренер био Мурињо, помињао се и летос док је Конте вапио за довођењем штопера, али се тешко повредио и испао из трке за место које је попунио ДавидЛуиз. Ипак, Челси је даље загрејан за Ридигера који се опоравио и опет игра сјајно. А Контенамерава да намерава да доведе још једног штопера јер је Џон Тери добио јасне сигнале да може да напусти клуб.

Ни Најноглан није новост. Конте је „луд“ за овим играчем. Желео је да га доведе из Каљарија у Јувентус, али га је Рома тада престигла. Инсистирао је на куповини Белгијанца чим је преузео Челси, али му клуб није изашао у сусрет.

После сјајних резултата и кредита који је стекао на Стамфорд Бриџу, Контеу би сада могла да буде остварена жеља јер Матић и Канте немају алтернативу и много је терета на њеховим леђима. Још један квалитетан играч у ротацији за то место је неопходан Контеукоји нема превише поверења у Фабрегаса, Лофтус-Чика, Микела и Ван Гинкела. Ова двојица сигурно у јануару одлазе, тако да је појачање у везном реду од виталног значаја за Контеове планове.

Међутим, то што су Плавци замислили како би добили Ридигера или Најноглана, не значи да ће Рома тек тако продати једног од двојице својих најбољих играча. Поготово што је Најнголан у октобру продужио уговор до 2020. године. Мада, ситуација око Ридигера је мало другачија и он би могао да оде за добру цену. Поготово што га жели и Мурињо у Манчестер Јунајтеду. А Рома због финансијског фер-плеја мора да размишља о продаји неког од капиталаца. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар