Клоп о Невилу: Ко је њега пустио да ишта коментарише?!

Бивши тренер Валенсије Гари Невил после ремија Ливерпула и Вест Хема - 2:2 коментарисао је грешке обране ’Редса’ што је засметало менаџеру Јиргену Клопу.

Фудбал 14.12.2016 | 10:00
Клоп о Невилу: Ко је њега пустио да ишта коментарише?!
Бивши играч Манчестер Јунајтеда критиковао је играче Ливерпула, посебно голмана Каријуса, коме је поручио да је "боље да не прича много, већ да почне да брани нешто".

Његова изјава разљутила је менаџера’Цвених’, који сматра да бивши фудбалери не би требало да критикују играче.

"Невил је показао да има проблема са проценом фудбалера и зашто би га било ко пустио да коментарише о фудбалу. Стручни коментатори, од којих су већина бивши играчи, потпуно су заборавили какав је осећај када вас неко критикује. Посебно браћа Невил – један од њих је тренер и треба да му буде јасно да превише критика ништа добро не доноси“, рекао је немачки стратег.

На последњој утакмици клуб са Енфилда освојио је само бод и после 15 кола Премијер лиге налази се на трећем месту са 31 бодом, шест мање од првопласираног Челсија.

"Сигуран сам да не жели да помогне неком играчу Ливерпула, али оно што прича нема никаквог смисла. Не слушам га, сигуран сам да Џејми Карагер не прича позитивно о играчима Манчестер Јунајтеда. Јасно је да браћа Невил не воле Ливерпул, али можете да им кажете да немам Твитер, па ако желе нешто да ми поруче тамо, неће им помоћи",закључио је Клоп.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар