Klop o Nevilu: Ko je njega pustio da išta komentariše?!

Bivši trener Valensije Gari Nevil posle remija Liverpula i Vest Hema - 2:2 komentarisao je greške obrane ’Redsa’ što je zasmetalo menadžeru Jirgenu Klopu.

Fudbal 14.12.2016 | 10:00
Klop o Nevilu: Ko je njega pustio da išta komentariše?!
Bivši igrač Mančester Junajteda kritikovao je igrače Liverpula, posebno golmana Karijusa, kome je poručio da je "bolje da ne priča mnogo, već da počne da brani nešto".

Njegova izjava razljutila je menadžera’Cvenih’, koji smatra da bivši fudbaleri ne bi trebalo da kritikuju igrače.

"Nevil je pokazao da ima problema sa procenom fudbalera i zašto bi ga bilo ko pustio da komentariše o fudbalu. Stručni komentatori, od kojih su većina bivši igrači, potpuno su zaboravili kakav je osećaj kada vas neko kritikuje. Posebno braća Nevil – jedan od njih je trener i treba da mu bude jasno da previše kritika ništa dobro ne donosi“, rekao je nemački strateg.

Na poslednjoj utakmici klub sa Enfilda osvojio je samo bod i posle 15 kola Premijer lige nalazi se na trećem mestu sa 31 bodom, šest manje od prvoplasiranog Čelsija.

"Siguran sam da ne želi da pomogne nekom igraču Liverpula, ali ono što priča nema nikakvog smisla. Ne slušam ga, siguran sam da Džejmi Karager ne priča pozitivno o igračima Mančester Junajteda. Jasno je da braća Nevil ne vole Liverpul, ali možete da im kažete da nemam Tviter, pa ako žele nešto da mi poruče tamo, neće im pomoći",zaključio je Klop.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar