Увређена млада Роберт Левандовски: Како то да сам тек 16. у Европи?!

“Кабаре“, каже нападач Бајерна!

Фудбал 13.12.2016 | 10:00
Увређена млада Роберт Левандовски: Како то да сам тек 16. у Европи?!
Већина ће се сложити да је битно само ако си први. Не постоје сребрне и бронзане медаље приликом уручивања индивидуалних признања у колективним спортовима. Међутим, често врхунски спортисти имају пренаглашен его, па их заболи кад им се ода признање какво мисле да заслужују. А Роберт Левандовски мисли да заслужује много више од 16. места у избору француског магазина Франс Фудбала за Златну лопту.

Пољак из Бајерна зато је на Твитеру изразио незадовољство гестикулирајући да плаче од смеха због одлуке Франс Фудбаловог жирија. Пољски медији су наравно одмах похвалили ту “храброст“ помало му се додворавајући оценом да Левин коментар најбоље описује баналност Златне лопте, вероватно најпрестижније индивидуалне награде у свету фудбала.

"Кабаре", написао је очигледно изнервирани голгетер.

Тек да подсетимо, места испре Левандовског заузели су Кристијано Роналдо, Лионел Меси, Антоан Гризман, па Луис Суарез, Нејмар, Герет Бејл, Ријад Марез, Џејми Варди, Ђанлуиђи Буфон, Пепе, Пјер-Емерик Обамејан, Руи Патрисио, Златан Ибрахимовић, Пол Погба и Артуро Видал.

Сад да је, само примера ради, Варди бољи шпиц од Левандовског? Наравно да није. Али није ни у Лестеру тако "лако" давати голове као у Бајерну.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар