Uvređena mlada Robert Levandovski: Kako to da sam tek 16. u Evropi?!

“Kabare“, kaže napadač Bajerna!

Fudbal 13.12.2016 | 10:00
Uvređena mlada Robert Levandovski: Kako to da sam tek 16. u Evropi?!
Većina će se složiti da je bitno samo ako si prvi. Ne postoje srebrne i bronzane medalje prilikom uručivanja individualnih priznanja u kolektivnim sportovima. Međutim, često vrhunski sportisti imaju prenaglašen ego, pa ih zaboli kad im se oda priznanje kakvo misle da zaslužuju. A Robert Levandovski misli da zaslužuje mnogo više od 16. mesta u izboru francuskog magazina Frans Fudbala za Zlatnu loptu.

Poljak iz Bajerna zato je na Tviteru izrazio nezadovoljstvo gestikulirajući da plače od smeha zbog odluke Frans Fudbalovog žirija. Poljski mediji su naravno odmah pohvalili tu “hrabrost“ pomalo mu se dodvoravajući ocenom da Levin komentar najbolje opisuje banalnost Zlatne lopte, verovatno najprestižnije individualne nagrade u svetu fudbala.

"Kabare", napisao je očigledno iznervirani golgeter.

Tek da podsetimo, mesta ispre Levandovskog zauzeli su Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi, Antoan Grizman, pa Luis Suarez, Nejmar, Geret Bejl, Rijad Marez, Džejmi Vardi, Đanluiđi Bufon, Pepe, Pjer-Emerik Obamejan, Rui Patrisio, Zlatan Ibrahimović, Pol Pogba i Arturo Vidal.

Sad da je, samo primera radi, Vardi bolji špic od Levandovskog? Naravno da nije. Ali nije ni u Lesteru tako "lako" davati golove kao u Bajernu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar