Колегијални Доналд: Канга донео нешто “екстра”!

"Лепо је када екипа победи на твој рођендан, а осим тога успеш и да постигнеш гол", каже Мичел за сајт клуба.

Фудбал 12.12.2016 | 17:30
Колегијални Доналд: Канга донео нешто “екстра”!
Права паљба виђена је у првих 25 минута окршаја између Црвене звезде и Радничког из Ниша (2:1), а циклус погодака у том периоду, па и на целом мечу, затворио је Мичел Доналдчиме је на крају се испоставило донео три бода црвено-белима.

Свој пети гол у сезони Доналд је постигао баш на свој 28. рођендан.

"Одиграли смо добру утакмицу. Жалим за појединим ситуацијама када нисмо послали добар завршни пас, јер да јесмо, верујем да бисмо постигли још неки гол. Играли смо доста офанзивно и због тога смо имали проблема са контранападима противника, али најважније је да смо победили. Лепо је када екипа победи на твој рођендан, а осим тога успеш и да постигнеш гол", каже Мичел Доналд.

Каже, деловало му је да је Канга желео да шутира.

"Учинило ми се да је Канга желео да шутира, али лопта је стигла до мене и затресао сам мрежу. Да нисам то ја учинио, верујем да би неко други, јер најважније је да побеђујемо", изричит је Доналд.

Након два месеца паузе у средњи ред се вратио и Канга са којим се одлично разуме.

"Канга је веома добар фудбалер. Донео је данас нешто екстра у нашој игри, а дошао је након два месеца паузе због повреде. Биће све бољи и бољи како буде играо. А и данас је имао доста добрих отварања и одличних пасова", каже Доналд.

Иако је Црвена звезда обезбедила прво место, полусезона још није завршена. У среду, Црвеној звезди предстоји гостовање у Сурдулици.

"Као што кажем пред сваку утакмицу, очекује нас тежак меч, као и дуг пут до Сурдулице. Морамо добро да се спремимо, тренирамо вредно, одиграмо срцем и умом и неће бити проблема", рекао је Доналд.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар