Kolegijalni Donald: Kanga doneo nešto “ekstra”!

"Lepo je kada ekipa pobedi na tvoj rođendan, a osim toga uspeš i da postigneš gol", kaže Mičel za sajt kluba.

Fudbal 12.12.2016 | 17:30
Kolegijalni Donald: Kanga doneo nešto “ekstra”!
Prava paljba viđena je u prvih 25 minuta okršaja između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša (2:1), a ciklus pogodaka u tom periodu, pa i na celom meču, zatvorio je Mičel Donaldčime je na kraju se ispostavilo doneo tri boda crveno-belima.

Svoj peti gol u sezoni Donald je postigao baš na svoj 28. rođendan.

"Odigrali smo dobru utakmicu. Žalim za pojedinim situacijama kada nismo poslali dobar završni pas, jer da jesmo, verujem da bismo postigli još neki gol. Igrali smo dosta ofanzivno i zbog toga smo imali problema sa kontranapadima protivnika, ali najvažnije je da smo pobedili. Lepo je kada ekipa pobedi na tvoj rođendan, a osim toga uspeš i da postigneš gol", kaže Mičel Donald.

Kaže, delovalo mu je da je Kanga želeo da šutira.

"Učinilo mi se da je Kanga želeo da šutira, ali lopta je stigla do mene i zatresao sam mrežu. Da nisam to ja učinio, verujem da bi neko drugi, jer najvažnije je da pobeđujemo", izričit je Donald.

Nakon dva meseca pauze u srednji red se vratio i Kanga sa kojim se odlično razume.

"Kanga je veoma dobar fudbaler. Doneo je danas nešto ekstra u našoj igri, a došao je nakon dva meseca pauze zbog povrede. Biće sve bolji i bolji kako bude igrao. A i danas je imao dosta dobrih otvaranja i odličnih pasova", kaže Donald.

Iako je Crvena zvezda obezbedila prvo mesto, polusezona još nije završena. U sredu, Crvenoj zvezdi predstoji gostovanje u Surdulici.

"Kao što kažem pred svaku utakmicu, očekuje nas težak meč, kao i dug put do Surdulice. Moramo dobro da se spremimo, treniramo vredno, odigramo srcem i umom i neće biti problema", rekao je Donald.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar