Са Лавровом озбиљно и отворено о свему

Премијер Србије Александар Вучић изјавио је поводом предстојеће посјете министра спољних послова Русије Сергеја Лаврова Србији да очекује озбиљне, отворене и дубоке разговоре о свим питањима.

Србија 11.12.2016 | 14:47
Са Лавровом озбиљно и отворено о свему
Он је новинарима на локацији "Београд на води", коју је данас обишао, рекао да ће са Лавровом разговарати о различитим темама од економских до војних. Вучић каже да су у пројекату "Београд на води" испоштовани сви рокови и да радови иду предвиђеном динамиком, а посебно га радује што радове изводе домаће компаније.

"Наши грађевинари су задовољни и сретни што граде будућност и обележје, не само главног града, него целе Србије према највишим стандардима. Овде заједно раде компаније из Београда, Прибоја, Шековића, Зворника, Мркоњић Града", указао је премијер Вучић.

Он очекује да "Београд на води" у скорој будућности у Београд привуче највише туриста у Источној Европи.

"Србија је у октобру имала у просеку за 13 одсто више домаћих и страних туриста него прошле године, а у односу на 2013. годину, када је било 67 категорисаних хотела, Београд ове године има 94 хотела", рекао је Вучић.

Премијер Србије каже да би за случај убијених гардиста, да није тако тужан и тежак за родитеље, рекао да личи на "циркуску представу", посебно у контексту улоге Вука Јеремића у тој причи.

(Агенције)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

БЛ

11.12.2016 16:09

Ало Вуцицу пресао си границу,нису ти фирме све домаце има и страних.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

11.12.2016 16:45

Нисам знао да Мркоњиц град припада Србији! Ил нас је Додик вец преписао ал само код Нотара! Није један кроз један ал бице кад Додик добије капару!

Name

Само пуста лаж..

11.12.2016 17:16

О свему отворено и озбиљно, али ни са ким искрено. Кажу да ће и Лавров питати 'оће ли Аца код Милорада, деветог јануара..?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

11.12.2016 18:08

Ако Аца додје то це бити скандал. Знаци не постивање институција БиХ! А имам осјецај да це доци!