Sa Lavrovom ozbiljno i otvoreno o svemu

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je povodom predstojeće posjete ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova Srbiji da očekuje ozbiljne, otvorene i duboke razgovore o svim pitanjima.

Srbija 11.12.2016 | 14:47
Sa Lavrovom ozbiljno i otvoreno o svemu
On je novinarima na lokaciji "Beograd na vodi", koju je danas obišao, rekao da će sa Lavrovom razgovarati o različitim temama od ekonomskih do vojnih. Vučić kaže da su u projekatu "Beograd na vodi" ispoštovani svi rokovi i da radovi idu predviđenom dinamikom, a posebno ga raduje što radove izvode domaće kompanije.

"Naši građevinari su zadovoljni i sretni što grade budućnost i obeležje, ne samo glavnog grada, nego cele Srbije prema najvišim standardima. Ovde zajedno rade kompanije iz Beograda, Priboja, Šekovića, Zvornika, Mrkonjić Grada", ukazao je premijer Vučić.

On očekuje da "Beograd na vodi" u skoroj budućnosti u Beograd privuče najviše turista u Istočnoj Evropi.

"Srbija je u oktobru imala u proseku za 13 odsto više domaćih i stranih turista nego prošle godine, a u odnosu na 2013. godinu, kada je bilo 67 kategorisanih hotela, Beograd ove godine ima 94 hotela", rekao je Vučić.

Premijer Srbije kaže da bi za slučaj ubijenih gardista, da nije tako tužan i težak za roditelje, rekao da liči na "cirkusku predstavu", posebno u kontekstu uloge Vuka Jeremića u toj priči.

(Agencije)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

BL

11.12.2016 16:09

Alo Vucicu presao si granicu,nisu ti firme sve domace ima i stranih.

ODGOVORITE
Name

re

11.12.2016 16:45

Nisam znao da Mrkonjic grad pripada Srbiji! Il nas je Dodik vec prepisao al samo kod Notara! Nije jedan kroz jedan al bice kad Dodik dobije kaparu!

Name

Samo pusta laž..

11.12.2016 17:16

O svemu otvoreno i ozbiljno, ali ni sa kim iskreno. Kažu da će i Lavrov pitati 'oće li Aca kod Milorada, devetog januara..?

ODGOVORITE
Name

re

11.12.2016 18:08

Ako Aca dodje to ce biti skandal. Znaci ne postivanje institucija BiH! A imam osjecaj da ce doci!