Божовић: Битно је да смо овјерили јесењу титулу!

Тренер Звезде Миодраг Божовић рекао је да је најважније да је екипа освојила три бода против Нишлија и тако оверила титулу јесењег првака Супер лиге Србије.

Фудбал 11.12.2016 | 16:30
Божовић: Битно је да смо овјерили јесењу титулу!
"Били смо под психолошким притиском пред ову утакмицу, прибојавали смо се Радничког и све то зато што нам је ова утакмица омогућавала да обезбедимо прво место на крају јесењег дела шампионата", рекао је црногорски стручњак.

"Били смо под психолошким притиском пред ову утакмицу, прибојавали смо се Радничког и све то зато што нам је ова утакмица омогућавала да обезбедимо прво место на крају јесењег дела шампионата...", рекао је црногорски стручњак.

"Рано смо повели, добро смо отворили, али је Раднички исто тако рано изједначио. Брзо смо стигли до другог гола и очекивао сам да ћемо постићи још један у другом полувремену како бисмо отклонили неизвесност на крају. У томе нисмо успели, Раднички је претио, а ми смо стрепели", додао је Божовић.

Фудбалери Црвене звезде победили су на свом терену нишки Раднички са 2:1 у утакмици 20. кола домаћег шампиона и тако потврдили прво место пред зимску паузу у шампионату.

"Најважније да смо победили и да смо оверили јесењу титулу", рекао је Божовић.

Упитан да ли је задовољан предношћу његове екипе на крају јесењег дела првенства, Божовић је рекао да је јесењи део још није готов и да је важно да је његова екипа прва.

"Главне битке ће се водити на пролеће, нече бити лако... И Партизан и Војводина боље играју него прошле сезоне. Ово је нама била 28. утакмица, следи и 29, битно је да смо први", додао је тренер Звезде.

Тренер Радничког Милан Раставац честитао је својим играчима на игри и залагању, а Звезди на победи.

“Честитам играчима на игри, издању и уложеном труду. Прошли смо тежак период како резултатски, тако и функционисања клуба. Било нам је стало да се покажемо у добром светлу. Мислим да смо то и учинили, али то није било довољно за освајање бодова. Звезда је била боља, искористила је своје прилике", рекао је Раставац.

Звезда у 21. колу Супер лиге гостује Раднику, док Раднички дочекује Металац.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар