Božović: Bitno je da smo ovjerili jesenju titulu!

Trener Zvezde Miodrag Božović rekao je da je najvažnije da je ekipa osvojila tri boda protiv Nišlija i tako overila titulu jesenjeg prvaka Super lige Srbije.

Fudbal 11.12.2016 | 16:30
Božović: Bitno je da smo ovjerili jesenju titulu!
"Bili smo pod psihološkim pritiskom pred ovu utakmicu, pribojavali smo se Radničkog i sve to zato što nam je ova utakmica omogućavala da obezbedimo prvo mesto na kraju jesenjeg dela šampionata", rekao je crnogorski stručnjak.

"Bili smo pod psihološkim pritiskom pred ovu utakmicu, pribojavali smo se Radničkog i sve to zato što nam je ova utakmica omogućavala da obezbedimo prvo mesto na kraju jesenjeg dela šampionata...", rekao je crnogorski stručnjak.

"Rano smo poveli, dobro smo otvorili, ali je Radnički isto tako rano izjednačio. Brzo smo stigli do drugog gola i očekivao sam da ćemo postići još jedan u drugom poluvremenu kako bismo otklonili neizvesnost na kraju. U tome nismo uspeli, Radnički je pretio, a mi smo strepeli", dodao je Božović.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom terenu niški Radnički sa 2:1 u utakmici 20. kola domaćeg šampiona i tako potvrdili prvo mesto pred zimsku pauzu u šampionatu.

"Najvažnije da smo pobedili i da smo overili jesenju titulu", rekao je Božović.

Upitan da li je zadovoljan prednošću njegove ekipe na kraju jesenjeg dela prvenstva, Božović je rekao da je jesenji deo još nije gotov i da je važno da je njegova ekipa prva.

"Glavne bitke će se voditi na proleće, neče biti lako... I Partizan i Vojvodina bolje igraju nego prošle sezone. Ovo je nama bila 28. utakmica, sledi i 29, bitno je da smo prvi", dodao je trener Zvezde.

Trener Radničkog Milan Rastavac čestitao je svojim igračima na igri i zalaganju, a Zvezdi na pobedi.

“Čestitam igračima na igri, izdanju i uloženom trudu. Prošli smo težak period kako rezultatski, tako i funkcionisanja kluba. Bilo nam je stalo da se pokažemo u dobrom svetlu. Mislim da smo to i učinili, ali to nije bilo dovoljno za osvajanje bodova. Zvezda je bila bolja, iskoristila je svoje prilike", rekao je Rastavac.

Zvezda u 21. kolu Super lige gostuje Radniku, dok Radnički dočekuje Metalac.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar