Ко је већа опозиција, СДС или СНСД Соколац

Мирко Чоловић, предсједник ОО СНСД Соколац, организовао је велико славље, 09.12.о.г., под паролом “Побиједили смо Додика”.

Република Српска 10.12.2016 | 17:46
Ко је већа опозиција, СДС или СНСД Соколац
Славље је трајало до дубоко у ноћ, а поједини одборници СНСД-а, током феште, слали су поруке увредљивог садржаја Милораду Додику, предсједнику СНСД-а.

Ова бизарна ситуација проистекла је из неуспјелог покушаја врха СНСД-а да смијени Чоловића са позиције предсједника ОО СНСД Соколац.



По налогу Луке Петровића, герералног секретара СНСД.а, 09.12. одржан је састанак ОО СНСД Соколац на којем је Петровић, уз подршку Обрена Марковића из Зворника, захтијевао смјену Чоловића.

Као разлог, Петровић је навео “Чоловићеве криминалне активности”.

Међутим, Петровић је доживио дебакл, а чланови ОО СНСД подржали су Чоловића. У дану прије сједнице ОО СНСД, Чоловић је обишао све одборнике и предсједнике Мјесних одбора и наредио им да му дају подршку, убјеђујући их на свој осебујни начин - уцјенама, притисцима, пријетњама; Општепознати начин дјеловања унутар СНСД-а.

Након што је поразио Луку Петровића, Чоловић је окупљенима побједоносно рекао: “Ја сам најјачи, није Додик мене поставио, не може ме Додик ни смијенити”.

Чоловић је рекао истину, јер га је Додик покушао смијенити и прије неколико година, чак га искључио из СНСД-а, али се морао повући пред њим.

Милорад Додик подвио је 12.04.2014. реп пред браћом Мирком и Браном Чоловићем и повукао своју одлуку о њиховом искључењу из СНСД-а.

Додик је 10. априла 2014. године искључио из Савеза независних социјалдемократа (СНСД) браћу Мирка и Брана Чоловића и Бојана Тошића, а Тању Томчић-Булајић поново именовао на позицију предсједника ОО СНСД Соколац.

О томе је писмом обавијестио ОО СНСД Соколац и Сташу Кошарца, свог повјереника (у то вријеме) за тај градић.

Додикова акција је услиједила након што су Чоловићи, 9. априла 2014. смијенили дотадашњу предсједницу локалног СНСД-а Тању Томчић-Булајић, а на њено мјесто поставили Бојана Копривицу.

Имали су апсолутну већину у ОО СНСД, јер је њихову одлуклу о смјени Томчићеве подржало 17 од 22 члана општинског одбора. Уз то, добили су подршку Актива жена СНСД Соколац и Младих СНСД Соколац.

Иста ситуација десила се и 09.12.2016. године: Чоловић је, у директном дуелу, декласирао Додика и Луку Петровића.

Након побједе, Чоловић је организовао славље у једном локалном кафеу, а поруке увредљиовог садржаја током цијеле ноћи стизале су Додику.

СНСД у општини Соколац има осам одборника, а једини који с еусудио супротставити Чоловићу јесте тајкун Бојо Боровина, звани Гадафи, којем је соколачки Далтон дужан још нешто обловине за мерцедес што га је купио од њега. Та обловина-дуг, главни је разлог сукоба Гадафија и Далтона.


Чоловић слави побједу над Додиком и Петровићем

Одборница Младена Петрушић је слику са славља објавила на свом ФБ профилу под насловом “Не може нам нико ништа”. Заиста пркосно и надасве интелектуално.

“Непокорени” Чоловић у толикој мјери омаловажава Додика и врх странке, да се стиче утисак да их све “има и џепу”. Луку Петровића је јавно исмијао и испонижавао, да је наречени, према ријечима присутних, “једва погодио врата”.

Чоловића су припадници МУП РС ухапсили 17.11. ове године, под сумњом да је учествовао у бројним кривичним дјелима.

Умјесто у притвору, завршио је у болници Касиндо.

Чоловић се истражиоцима пожалио да се осјећа лоше, да му притисак није у реду и да му срце не ради баш најбоље, након чега је одведен у болницу.

У болници је провео неколико дана, након чега је пуштен на слободу.

Када се све сабере, Чоловић није у притвору провео ни пола сата.


Након локалних избора 2016. године, десила се заиста бизарна ситуација: Много већа опозиција Додику је Чоловић, него начелник Сокоца Милован Бјелица, потпредсједник СДС-а.

Блог Слободан Васковић

Коментари / 89

Оставите коментар
Name

киза

10.12.2016 17:01

Смрди и са једне и друге стране. Не би ни једног гледао када би пустио воду воду у wц сољи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лустрација

10.12.2016 17:21

Немојте примати никога из старог режима. То Вам се обило о главу на претходним изборима. Битан је квалитет, а не квантитет. Видите у Србији да су жути поново на власти. Сви сједе само са књижицама овјерним од Вучићевог СНС-а. То ће Вучића коштати кда тада......Онај Вулин, ја мислим да је промијенио све дресове, који се у Србији могли мјењати. Дачић, Палма, Кнежевић, све ће то Вучић послије добити као наплату од "поглупог Народа" - оваца за шишање. Овдје је народ паметни, видјели смо одма по бинама лица уз Чавића, акоиј су до јуче били уз додика. Ево ја гласао за Радојчића, а убијеђен био да нећу... гласаћу и за Додика поново, ако се овај лик прими у СДС и још ћу позвати бар 50 људи убиједити....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Лустрација

10.12.2016 17:43

Одкуд теби да је Вулин зути.Вулин је увијек био црвени љевицар.Добар лик приватно.Велики патриота и антифасиста.Поријелом је са Змијања.

Name

Лустрација

10.12.2016 19:32

Знам да је црвени. То је и горе од Жутих, Што се тиче доброте знам га. Зна добро земљорадничка задруга у Ситници, колико му је отац био добар. Мислим банковно добар. За земљорадничку задругу у Србији и овај је био тако добар са оцем, каже Шешељ. Нисам тамо упознат до детаља. Поздрав и није само црвен да знаш, већ штаме брига, али дугине боје преферира. Само да знаш да га не знаш.....

Name

Ре Лустрација

11.12.2016 07:12

Знам ја њега него тебе незнам,он боју никад није мијењао.

Name

Лустрација

11.12.2016 17:15

Ту особину да мијењања боје има и Вук. Ћуд је овдје упитању. Ћуд му је промјењива категорија, од када га ниси срео промијенио се можда?. Желим ти свако добро лично и породично. Да је било лустрације, овог "твог пријатеља и познаника" не би гледали, ма које дугине боје носио и ћуд мијењао. Одох.....

Name

петља

10.12.2016 17:26

Као и увјек бриљантна анализа Слободана В. У сами центар погодак.Поздрав пријатељу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.12.2016 20:09

Па зар ти у ово вјерујес???

Name

Киро

10.12.2016 17:51

Театрално

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТД

10.12.2016 18:13

А кад су СДС и Босић били опозиција???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е Обрене, Обрене

10.12.2016 18:40

Шта то би Обрену Марковицу да се бламира и иде са Петровићем на Романију. Као да не зна какав је менталитет Романијаца. Ни у вријеме краљевине нико им није командовао, а камоли сада ла Додиком. Лажним царем Шћепаном малим

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карабатак

10.12.2016 18:43

Да ли је Чоловићу записник писаао Предраг Ашкрабић, биви предсједник комисије за концесије. Ако је онако лијепо могао да му пише извјештаје о концесијама, могао је још љепше да му напише записник са тог ОО СНСД-а. Могао је из Требиња да дође заједно са Петровићем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Инцко Пинцко

10.12.2016 18:45

Чоловић ће се прије договорити са Цицком него са Додиком, или било ким са стране. Једноставно, романиски менталитет. Не подносе никог са стране

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кина Русија

10.12.2016 18:47

Зар Цоловици нису у затвору. Каква смо ми то дрзава. Неко се ухапси за криминал па пусти за два дана. А да, циљ је био да се склони документација која компромитује Додика и Комисију за концесије а не да се Цоловиц ухапси и осуди. Другови из полиције : гдје је сад та документација. Ја знам али нецу да казем

ОДГОВОРИТЕ
Name

Снсд

10.12.2016 18:54

ОО СНСД Соколац је тренутно један од најкомпактнијих и најперспективнијих одбора и РС, Зато и трпи оволико напада са свих страна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

11.12.2016 08:33

Иди се лијеци ако тако мислус... Тај одбор на Целу са Цоливицем није добио изборе на Сокоцу од 2008 е толико о томе одбору...

Name

Последња вијест

10.12.2016 18:59

Комплтан ОО СНСД Соколац ставља се на расплоагање Цицку Бјелици. Тако то раде Романијци. Браца Романијци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

11.12.2016 10:00

Шта си друго очекивао него удруживање злочиначког и криминалног клана у Сокоцу. У свему ће, а већ и јесу, највећи губитници бити поштени Сокочани, којих још вијек има. Браћа Чоловић су се примакли Додику, само ради кредитних средстава које су добили од ИРБ-а, за покретање којекаквих послова. Прогнозирам да ће врло брзо бити из браве због криминала којим се баве. Ничија није до зоре горила.

Name

Кеззман

10.12.2016 19:00

Браво Васковицу. Царе. Само тако. Настави да их дељас. Уздуз и попријеко. Само нам ти мозес мало олаксати муке, градјанске

ОДГОВОРИТЕ
Name

Купус, Футоски

10.12.2016 19:03

Засто Лука Петровиц из Требиња није повео Аскрабица. Бивсег предсједника Комисије за концесије који је са Цоловицима у перфектним односима. Правио му извјестаје по његовој зељи, на кон цега је Цоловиц добијао нова средства од дрзаве и банака. Идеално. А не да на Романију додје са неким аонимусом марковицем из Зворника

ОДГОВОРИТЕ
Name

Педја и Лука, то је наса дика

10.12.2016 19:49

Добро си рекао. Педја је са мирком могао све да ријеси, а Додок је пуно уцинио за Педју, као и Педја за Додика. Одрадио би му ово Педја боље од Луке. Јбг. и баја изгубио компас

Name

Поцео да се осипа дземпер

10.12.2016 19:04

Дземпер је поцео да се осипа изнутра. То це бити процес без повратка на поцетак. одика це главе доци мангупи из властитих редова

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марек

10.12.2016 19:07

Логицно је било да му окрене ледја. ако он њега мозе да затвори за несто сто су заједницки радили, мозе и он њему да окрене ледја. Пукосе на Романији један Херцеговац (Петровиц) и један Семберац/Бирцак (Марковиц). На Сокоцу су зубе ломили и мало јаци од овог килавог двојца СНСДеоваца. Сто на Соколац не оде Зоран дебели, него посла Обрена ????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симеун дјак

10.12.2016 19:08

Цоловиц се одметнуо од крда. Код је могао да једе месо које је крдо обезбедјивало, било је добро. Цим је меса поцело да понестаје, окрену му ледја. Неце вјероватно бити први који це напустити брод који полако тоне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кома

11.12.2016 16:25

Зашто би он остао на броду да би спасио оне који га гурају.

Name

Мицун партизанско гробље

10.12.2016 19:10

Ето Цицку сансе да придобије СНСДеовце. хоце ли ту сансу искористити. Хоце ли се Соколац вратити корјенима. Изворном СДСу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Савјетник

10.12.2016 19:15

Васковиц је све предвидио. Уствари, био је само добро информисан. мада би и он убудуце требало да води рацуна ко му, и из којих разлога, даје информације. Цесто му "његови" свјесно дају нетацне информације, јер их за то плаца резим. Да у јавности дискредитују Васковица

ОДГОВОРИТЕ
Name

@..

11.12.2016 08:16

Васковиц мозе погријесити али образ никад изгубити неце. Сјецам се добро кад је СНСД добио локалне изборе, кад казе, - НАСТАВЉАМО ДАЉЕ, ПРОТИВ РЕЗИМА.

Name

Истина или не

11.12.2016 16:24

Пратећи ове његове чланке, не бих ја рекла да му подмећу погрешне податке. И кад се то све одбије, опет остаје да је он једини новинар, вриједи више од свих других(има ли их) заједно. Он је заиста право новинарско перо.

Name

Требињац

10.12.2016 19:16

Е црни Аскрабицу коме си ти потписивао извјестаје па те оптузисе да си их намјестао. Цоловиц се извуце а дали цес ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паја

10.12.2016 19:22

То Миркане удри. Ти си главни. Давно си ти оцитао милету буквицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво Удба

10.12.2016 19:48

Мисли он да се са Мирком зајеба..а Не зна он ко су Цоловици и Романици. Лијевце поље је за Романију као Патковаца за Њујорк

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прица се

10.12.2016 19:50

...да је ово само представа за јавност. да се Васковцу завара траг

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДЈ

10.12.2016 19:58

Цоловиц и Боско Томиц и јос пар фосила морају отици...Стара спрега која је спремна све...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ДЈ

10.12.2016 20:09

Ко је тај Боско Томиц, анонимус. Прецјењујес га

Name

Ре

10.12.2016 20:07

Ти цес онда бити 212-и гласач

ОДГОВОРИТЕ
Name

боба

10.12.2016 20:09

Господине васковичу легендо посматрај додика лаврова и јеремића ко прати сватиће опростите што пишем малим словима пошто се праве вриједности не цјене што горе то боље поздрав једноставним људима из бн телевизије обичан народ их препознаје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Близанци

10.12.2016 20:34

Ови лице ко јаје јајету,ја незнам ко је ко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

весељак

10.12.2016 20:49

Додик се несто надуо,ако прдне бице белаја за подгузне мухе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бака

10.12.2016 20:52

Васковиц И БН тв нам блазе насе муке,зивјели стотину година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боба

10.12.2016 21:08

Неки коментари нас и насмију могу мислити шта кажу на бн али да поредамо мајкићку милицу марковић и голићку онда би то било право немогу стати на екран све су дебље и дебље не знам докле ће сретно им било поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

вјерник

10.12.2016 21:13

Цекајмо стрпљиво,драга брацо И сестре.Господ це ове несретнике поразбијати И исцупати им отровне заоке.Остаце само као празна страсила,као биједне непостојане сјенке.бице лос пример нарастајима који долазе,за наук И за сва времена.Скотови невидјени.Зивио нам Васковиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васковиц Бог

10.12.2016 21:24

Васковиц је као бог. Да га нема требало би га измислити

ОДГОВОРИТЕ
Name

дијаспора Н

10.12.2016 21:43

Хвала Васковицу сто нас са великом И несравњеном ревносцу И неописивом мудросцу опомиње на крв Свету проливену за нас.Он нас позива на побуну против неописивог зла.Ко има уси да цује И разум да разумије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брао

11.12.2016 22:36

Пјесниче , оставио си бар 10 коментара, сваки се познаје, да ниси заљубљен човјече?

Name

весељак

10.12.2016 21:45

Рудоња це декнит,ко да гледам.Јој подгузне муве неби вам био у кози.

ОДГОВОРИТЕ
Name

весеље

10.12.2016 21:49

Весеље је на нивоу,а на уснама им се види пјесм"Ој другови јел вам зао,растанак се примакао.... ори се...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поп Мило

10.12.2016 22:10

Па Васковићу ко те трпа овим глупостима више

ОДГОВОРИТЕ
Name

попу

11.12.2016 16:20

Шта то значи да га неко трпа? Зар сумњаш у ово, имаш и фотографију уз текст. Је ли то покушај оспоравања оваквог писања и изношења чињеница? Подршка Васковићу.

Name

Вјерник

11.12.2016 20:30

Попе не се*и да простис.

Name

Прле

10.12.2016 22:35

Па ово је невјероватно. Цуј окупиле се неке кабадахије горе у неком мало вецем селу и пјевају како им нико ниста не мозе. Замислите зивот обицног цовјека поред оваквих. Сути и трпи док они узивају. Једино позитивно сто им ни Баја не мозе ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко би реко чуда да се десе

11.12.2016 06:53

Ко би рекао да ће Баја имати такав ударац унутар својих редова, само напријед. Одлично !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нотар

11.12.2016 07:21

Мирко скидам ти капу сто се супростављаш вожду, један си од ријетких који му се супроставио, а и његова диктатура је превршила сваку мјеру у странци. Има нас који смо ту јос само из страха због посла, а не због изворних принципа СНСД-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па добро Нотаре

11.12.2016 18:53

ШТО ОНДА НЕ ГЛАСАШ ЗА ДРУГУ ОПЦИЈУ НА ИЗБОРИМА. ГЛАСАЊЕ ЈЕ ТАЈНО

Name

Само тако Васковицу

11.12.2016 07:43

Сва подрска истразивацком новинару васковицу. Да га Бог цува и подари му здравље и дуг зивот. Једна од ријетких свијетлих тацки у РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

изненада

11.12.2016 11:49

Слобо сва подрска овог свјета.истина је на твојој страни .зив био и здрав.ти си ноцна мора за лопузе и папкаре,а светионик за обицан и опљацкан народ !!!

Name

бака

11.12.2016 20:38

Све потписујем сто сте написали и додајем "Васковиц је посланик Бозји,сва његова дјела треба сабрати у једну књигу,како би народ могао да процита,онај народ који нема компјутер.То би промијенило много у свијести људи."Зивио нам Васковиц.На многаја љета.

Name

Цицко

11.12.2016 07:48

Зато Цицко обија врата и ходнике Владе Републике Српске, пузеци и мољакајући за цркавицу јер је опстину Соколац довео до просјачког стапа, блокиран рацун, касне плате у прекомјерно запосленој администрацији... Колико је љигав најбоље говори недавни састанак 6 нацелника из Истоцног Сарајева са Владом, кад је глумио потпарола Владе, улизујуци и контрирајући Говедарици. Изгледа да је Соколцу и бог рекао лаку ноћ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јое

11.12.2016 18:49

Хахахахаха управо тако!!!

Name

Дара - Мара - Кака - Било

11.12.2016 07:53

Како су се пркосно намјестили за сликање. .ебени су Романицјци. Све револуције су поцињале са Романије. Сјетите се само Старине Новака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

12.12.2016 07:06

Не мијешај славне историјске личности са овим вуцибатинама.

Name

Прешедник Комисије

11.12.2016 07:55

Шта ће сад мученик бивши предсједник Кмисије за концесије. Шеф га отјерао у Требиње, а пословни партнер Чоловић му отказао послушност шефу. Само, да не буд ежртвено јање. По оној "да виси Педро"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кец или Ас

11.12.2016 08:01

Ста се десило са оптузбом за неке дрзавне слузбенике који су Чоловићу писали фризиране извјештаје о кориштењу концесија. Да није и ту било појела маца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кисели Бијељина

11.12.2016 08:05

Овај романиски бивши каубој и један од браће Далтона одавно је отказао послушност Лијевчепољанском Лакију Лучиану. Сад је то само објелоданио. Откуд му идеја да на Романију пошаље килаве Петровића и Марковића. Захваљујући парама електрдистибуције, Петровић је јак у Требињу, а Марковић у Зворнику. Али то не пали на Романији

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тито

11.12.2016 08:08

Тако су и краљ Александер и Тито слали емисаре на Романију, и никад ништа нису могли направити. Романици су брале прича за себе. Ко их дирне хебо је мајку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мода ИВ

11.12.2016 14:35

Ни један од ове двојице није Јаблан, обојица су Рудоње, па сад не можеш рећи: ,,Трке Јабо, трке Рудоња". А опет да кажеш: ,,Трке Рудоња, треке Рудоња", ни то не иде, јер који год да побиједи нећеш знати на чему си, јер ће побједник увијек бити Рудоња. Јадна мајко, кад их Бог даде, шта му би да их састави овакве какви јесу.Господе, ни с тобом нешто није у реду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питам се...

11.12.2016 16:33

Зашто Додик не дође на Романију да ријеши проблем?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Етичка питања

11.12.2016 17:29

Оде Чоловић у ајдуке. Дукате и благо закопао, оста дужан и држави и шумама романијским, образа никад ни имао није..

ОДГОВОРИТЕ
Name

брије на сухо

11.12.2016 23:13

Цоловица знам прје рата вец сам писаода му пвај суд неце ниста наци а Миле поуцен Бобер и Српском банком неце дозволити афере тамо где га има .а има га у свкој афери ја сам некад имао задатак да купјем од Цоловица сјетите се нафте из робних резерви и сгестије у вези с тим Мирко несмијети ниста али цувајсе на цести

Name

днк

11.12.2016 20:35

Обрачун крими кланова-ето то је овдје на сцени!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туре буре ваља

11.12.2016 20:43

Пробо је баја све па и са тим бивсим преседником Аскрабицем. Али код Цоле ниста не пролази. Укопо се, забраздио. И не мице. Њисти и скрипи зубима. Паре потросио а власт постаде далеко. Не мозе ни у суму да одсјеце које дрво за зиме. Имо па нема. Цувена јеврејска клетва

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добронамјерни

11.12.2016 22:14

Само ви призивајте прецедника. Могли би Сокочани закукати: Ето миле преко Романије... Али, биће касно..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја и мој народ...

12.12.2016 04:48

Ми смо луд народ у БиХ. Генерално. Васковиц нам годинама отвара оци, али ми волимо мрак. Цорави код оцију. Добро неко реце. Овдје је обрацун двије мафијаске групе. Једна окупљена око једног, а друга око другог клана. Треци клан је онај Цицков. А све иста багра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

старина Новак

12.12.2016 04:51

Ко је финансирао у Нову Романију, а ко је унистио. Старина Новак није сигурно. Колико је ту народних пара стрпано па пропало. Гдје су вам американци којима сте дали концесије на дрво. Ко це то да истрази

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тута Бугарин

12.12.2016 04:55

Васковиц би могао да се посвети и додјели концесија у РС. Цоловиц је пао на незаконито додијељеним концесијама и приватизацији. Ко му је то омогуцио. Тај сељак Аскрабиц је био само изврсилац. Ко су наредбодавци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Три мускетира

12.12.2016 08:26

Осовина је била трилатерална. БЛ, Требиње, Соколац . Додик, Аскрабуц, Цоловиц. Кад је осовина пукла ста је остало? Два Попусионица, и треци на путу да то постане, тј. попуси. То бива увијек ка поцне нестајати будзетских пара. Као сада у РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свето Х. Поглед

12.12.2016 08:28

Све је ту исто. Баја у прелазном року набавио новог играца Бјелицу, а одбацио искузеног везисту Цоловица. Сјасио курта да узјаси Мурта

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пецењара

12.12.2016 08:33

Тај из комисије за концесије опустосио је јањеци фонд на Романији. Кад је долазио Цола му пеко јањад и за доцек и за испрацај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Апел Васкету

12.12.2016 08:35

Истрази Васке рад тог Аскрабица и оних сто су му додавали папире на потпис из министарстава. Могао би само о тим аферама писати док си зив

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цоњо

12.12.2016 08:39

Е мој Обрене ста ти би да те Лука увуце у замку и одведе на Соколац. Кад знас каки су романици. Могли су те сгурати с пута негдје изнад звласенице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Келава

12.12.2016 08:41

Убрзо це балван револуција на Романији. Нема висе половне градје

ОДГОВОРИТЕ
Name

лоса среца

12.12.2016 08:44

Ниста горе за народ од ове црвене буржоазије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Како Прика

12.12.2016 10:16

Бурзоазија није црвена него црна

Name

Гавро

12.12.2016 10:18

Зали бозе само оне дјеце сто труну на соколацком гробљу. Кости им се преврцу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обицни патриота

12.12.2016 10:19

Сто је најгоре у рату су увукли обицан народ да за њих гине, а у миру да за њих гласају

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс

12.12.2016 11:03

Бјелицу треба ухасити.Сви прицају о Цоловицу а ста цемо са Бјелицом???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Руфиано

12.12.2016 16:36

Ово је слика и прилика свих градова у РС. Крими групе, којима народ зна тацно имена и презимена, ведре и облаце у сваком смислу, преобуцени у партиске косуље. Знаци, дрзавни слузбеници или они који њима управљају. Мафија, мафија, и само мафија. Дрзавна мафија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радиса

12.12.2016 16:40

Овог Цоловица сад треба ангазовати као застиценог свједока. Тај ако пропјева пола врха СНСД це заврсити на дугогодисњој робији, а неки и на вјесалима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перица Зутиц

12.12.2016 16:42

Какве везе има Додик и Аскрабиц са криминалом овог каубоја Цоловица. Ако су му мало помогли не знаци да су гурнули прсте у пекмез.

ОДГОВОРИТЕ