Ko je veća opozicija, SDS ili SNSD Sokolac

Mirko Čolović, predsjednik OO SNSD Sokolac, organizovao je veliko slavlje, 09.12.o.g., pod parolom “Pobijedili smo Dodika”.

Republika Srpska 10.12.2016 | 17:46
Ko je veća opozicija, SDS ili SNSD Sokolac
Slavlje je trajalo do duboko u noć, a pojedini odbornici SNSD-a, tokom fešte, slali su poruke uvredljivog sadržaja Miloradu Dodiku, predsjedniku SNSD-a.

Ova bizarna situacija proistekla je iz neuspjelog pokušaja vrha SNSD-a da smijeni Čolovića sa pozicije predsjednika OO SNSD Sokolac.



Po nalogu Luke Petrovića, gereralnog sekretara SNSD.a, 09.12. održan je sastanak OO SNSD Sokolac na kojem je Petrović, uz podršku Obrena Markovića iz Zvornika, zahtijevao smjenu Čolovića.

Kao razlog, Petrović je naveo “Čolovićeve kriminalne aktivnosti”.

Međutim, Petrović je doživio debakl, a članovi OO SNSD podržali su Čolovića. U danu prije sjednice OO SNSD, Čolović je obišao sve odbornike i predsjednike Mjesnih odbora i naredio im da mu daju podršku, ubjeđujući ih na svoj osebujni način - ucjenama, pritiscima, prijetnjama; Opštepoznati način djelovanja unutar SNSD-a.

Nakon što je porazio Luku Petrovića, Čolović je okupljenima pobjedonosno rekao: “Ja sam najjači, nije Dodik mene postavio, ne može me Dodik ni smijeniti”.

Čolović je rekao istinu, jer ga je Dodik pokušao smijeniti i prije nekoliko godina, čak ga isključio iz SNSD-a, ali se morao povući pred njim.

Milorad Dodik podvio je 12.04.2014. rep pred braćom Mirkom i Branom Čolovićem i povukao svoju odluku o njihovom isključenju iz SNSD-a.

Dodik je 10. aprila 2014. godine isključio iz Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) braću Mirka i Brana Čolovića i Bojana Tošića, a Tanju Tomčić-Bulajić ponovo imenovao na poziciju predsjednika OO SNSD Sokolac.

O tome je pismom obavijestio OO SNSD Sokolac i Stašu Košarca, svog povjerenika (u to vrijeme) za taj gradić.

Dodikova akcija je uslijedila nakon što su Čolovići, 9. aprila 2014. smijenili dotadašnju predsjednicu lokalnog SNSD-a Tanju Tomčić-Bulajić, a na njeno mjesto postavili Bojana Koprivicu.

Imali su apsolutnu većinu u OO SNSD, jer je njihovu odluklu o smjeni Tomčićeve podržalo 17 od 22 člana opštinskog odbora. Uz to, dobili su podršku Aktiva žena SNSD Sokolac i Mladih SNSD Sokolac.

Ista situacija desila se i 09.12.2016. godine: Čolović je, u direktnom duelu, deklasirao Dodika i Luku Petrovića.

Nakon pobjede, Čolović je organizovao slavlje u jednom lokalnom kafeu, a poruke uvredljiovog sadržaja tokom cijele noći stizale su Dodiku.

SNSD u opštini Sokolac ima osam odbornika, a jedini koji s eusudio suprotstaviti Čoloviću jeste tajkun Bojo Borovina, zvani Gadafi, kojem je sokolački Dalton dužan još nešto oblovine za mercedes što ga je kupio od njega. Ta oblovina-dug, glavni je razlog sukoba Gadafija i Daltona.


Čolović slavi pobjedu nad Dodikom i Petrovićem

Odbornica Mladena Petrušić je sliku sa slavlja objavila na svom FB profilu pod naslovom “Ne može nam niko ništa”. Zaista prkosno i nadasve intelektualno.

“Nepokoreni” Čolović u tolikoj mjeri omalovažava Dodika i vrh stranke, da se stiče utisak da ih sve “ima i džepu”. Luku Petrovića je javno ismijao i isponižavao, da je narečeni, prema riječima prisutnih, “jedva pogodio vrata”.

Čolovića su pripadnici MUP RS uhapsili 17.11. ove godine, pod sumnjom da je učestvovao u brojnim krivičnim djelima.

Umjesto u pritvoru, završio je u bolnici Kasindo.

Čolović se istražiocima požalio da se osjeća loše, da mu pritisak nije u redu i da mu srce ne radi baš najbolje, nakon čega je odveden u bolnicu.

U bolnici je proveo nekoliko dana, nakon čega je pušten na slobodu.

Kada se sve sabere, Čolović nije u pritvoru proveo ni pola sata.


Nakon lokalnih izbora 2016. godine, desila se zaista bizarna situacija: Mnogo veća opozicija Dodiku je Čolović, nego načelnik Sokoca Milovan Bjelica, potpredsjednik SDS-a.

Blog Slobodan Vasković

Komentari / 89

Ostavite komentar
Name

kiza

10.12.2016 17:01

Smrdi i sa jedne i druge strane. Ne bi ni jednog gledao kada bi pustio vodu vodu u wc solji

ODGOVORITE
Name

Lustracija

10.12.2016 17:21

Nemojte primati nikoga iz starog režima. To Vam se obilo o glavu na prethodnim izborima. Bitan je kvalitet, a ne kvantitet. Vidite u Srbiji da su žuti ponovo na vlasti. Svi sjede samo sa knjižicama ovjernim od Vučićevog SNS-a. To će Vučića koštati kda tada......Onaj Vulin, ja mislim da je promijenio sve dresove, koji se u Srbiji mogli mjenjati. Dačić, Palma, Knežević, sve će to Vučić poslije dobiti kao naplatu od "poglupog Naroda" - ovaca za šišanje. Ovdje je narod pametni, vidjeli smo odma po binama lica uz Čavića, akoij su do juče bili uz dodika. Evo ja glasao za Radojčića, a ubijeđen bio da neću... glasaću i za Dodika ponovo, ako se ovaj lik primi u SDS i još ću pozvati bar 50 ljudi ubijediti....

ODGOVORITE
Name

Re Lustracija

10.12.2016 17:43

Odkud tebi da je Vulin zuti.Vulin je uvijek bio crveni ljevicar.Dobar lik privatno.Veliki patriota i antifasista.Porijelom je sa Zmijanja.

Name

Lustracija

10.12.2016 19:32

Znam da je crveni. To je i gore od Žutih, Što se tiče dobrote znam ga. Zna dobro zemljoradnička zadruga u Sitnici, koliko mu je otac bio dobar. Mislim bankovno dobar. Za zemljoradničku zadrugu u Srbiji i ovaj je bio tako dobar sa ocem, kaže Šešelj. Nisam tamo upoznat do detalja. Pozdrav i nije samo crven da znaš, već štame briga, ali dugine boje preferira. Samo da znaš da ga ne znaš.....

Name

Re Lustracija

11.12.2016 07:12

Znam ja njega nego tebe neznam,on boju nikad nije mijenjao.

Name

Lustracija

11.12.2016 17:15

Tu osobinu da mijenjanja boje ima i Vuk. Ćud je ovdje upitanju. Ćud mu je promjenjiva kategorija, od kada ga nisi sreo promijenio se možda?. Želim ti svako dobro lično i porodično. Da je bilo lustracije, ovog "tvog prijatelja i poznanika" ne bi gledali, ma koje dugine boje nosio i ćud mijenjao. Odoh.....

Name

petlja

10.12.2016 17:26

Kao i uvjek briljantna analiza Slobodana V. U sami centar pogodak.Pozdrav prijatelju

ODGOVORITE
Name

Re

10.12.2016 20:09

Pa zar ti u ovo vjerujes???

Name

Kiro

10.12.2016 17:51

Teatralno

ODGOVORITE
Name

STD

10.12.2016 18:13

A kad su SDS i Bosić bili opozicija???

ODGOVORITE
Name

E Obrene, Obrene

10.12.2016 18:40

Šta to bi Obrenu Markovicu da se blamira i ide sa Petrovićem na Romaniju. Kao da ne zna kakav je mentalitet Romanijaca. Ni u vrijeme kraljevine niko im nije komandovao, a kamoli sada la Dodikom. Lažnim carem Šćepanom malim

ODGOVORITE
Name

Karabatak

10.12.2016 18:43

Da li je Čoloviću zapisnik pisaao Predrag Aškrabić, bivi predsjednik komisije za koncesije. Ako je onako lijepo mogao da mu piše izvještaje o koncesijama, mogao je još ljepše da mu napiše zapisnik sa tog OO SNSD-a. Mogao je iz Trebinja da dođe zajedno sa Petrovićem.

ODGOVORITE
Name

Incko Pincko

10.12.2016 18:45

Čolović će se prije dogovoriti sa Cickom nego sa Dodikom, ili bilo kim sa strane. Jednostavno, romaniski mentalitet. Ne podnose nikog sa strane

ODGOVORITE
Name

Kina Rusija

10.12.2016 18:47

Zar Colovici nisu u zatvoru. Kakva smo mi to drzava. Neko se uhapsi za kriminal pa pusti za dva dana. A da, cilj je bio da se skloni dokumentacija koja kompromituje Dodika i Komisiju za koncesije a ne da se Colovic uhapsi i osudi. Drugovi iz policije : gdje je sad ta dokumentacija. Ja znam ali necu da kazem

ODGOVORITE
Name

Snsd

10.12.2016 18:54

OO SNSD Sokolac je trenutno jedan od najkompaktnijih i najperspektivnijih odbora i RS, Zato i trpi ovoliko napada sa svih strana

ODGOVORITE
Name

Pero

11.12.2016 08:33

Idi se lijeci ako tako mislus... Taj odbor na Celu sa Colivicem nije dobio izbore na Sokocu od 2008 e toliko o tome odboru...

Name

Poslednja vijest

10.12.2016 18:59

Kompltan OO SNSD Sokolac stavlja se na rasploaganje Cicku Bjelici. Tako to rade Romanijci. Braca Romanijci.

ODGOVORITE
Name

re

11.12.2016 10:00

Šta si drugo očekivao nego udruživanje zločinačkog i kriminalnog klana u Sokocu. U svemu će, a već i jesu, najveći gubitnici biti pošteni Sokočani, kojih još vijek ima. Braća Čolović su se primakli Dodiku, samo radi kreditnih sredstava koje su dobili od IRB-a, za pokretanje kojekakvih poslova. Prognoziram da će vrlo brzo biti iz brave zbog kriminala kojim se bave. Ničija nije do zore gorila.

Name

Kezzman

10.12.2016 19:00

Bravo Vaskovicu. Care. Samo tako. Nastavi da ih deljas. Uzduz i poprijeko. Samo nam ti mozes malo olaksati muke, gradjanske

ODGOVORITE
Name

Kupus, Futoski

10.12.2016 19:03

Zasto Luka Petrovic iz Trebinja nije poveo Askrabica. Bivseg predsjednika Komisije za koncesije koji je sa Colovicima u perfektnim odnosima. Pravio mu izvjestaje po njegovoj zelji, na kon cega je Colovic dobijao nova sredstva od drzave i banaka. Idealno. A ne da na Romaniju dodje sa nekim aonimusom markovicem iz Zvornika

ODGOVORITE
Name

Pedja i Luka, to je nasa dika

10.12.2016 19:49

Dobro si rekao. Pedja je sa mirkom mogao sve da rijesi, a Dodok je puno ucinio za Pedju, kao i Pedja za Dodika. Odradio bi mu ovo Pedja bolje od Luke. Jbg. i baja izgubio kompas

Name

Poceo da se osipa dzemper

10.12.2016 19:04

Dzemper je poceo da se osipa iznutra. To ce biti proces bez povratka na pocetak. odika ce glave doci mangupi iz vlastitih redova

ODGOVORITE
Name

Marek

10.12.2016 19:07

Logicno je bilo da mu okrene ledja. ako on njega moze da zatvori za nesto sto su zajednicki radili, moze i on njemu da okrene ledja. Pukose na Romaniji jedan Hercegovac (Petrovic) i jedan Semberac/Bircak (Markovic). Na Sokocu su zube lomili i malo jaci od ovog kilavog dvojca SNSDeovaca. Sto na Sokolac ne ode Zoran debeli, nego posla Obrena ????

ODGOVORITE
Name

Simeun djak

10.12.2016 19:08

Colovic se odmetnuo od krda. Kod je mogao da jede meso koje je krdo obezbedjivalo, bilo je dobro. Cim je mesa pocelo da ponestaje, okrenu mu ledja. Nece vjerovatno biti prvi koji ce napustiti brod koji polako tone.

ODGOVORITE
Name

Koma

11.12.2016 16:25

Zašto bi on ostao na brodu da bi spasio one koji ga guraju.

Name

Micun partizansko groblje

10.12.2016 19:10

Eto Cicku sanse da pridobije SNSDeovce. hoce li tu sansu iskoristiti. Hoce li se Sokolac vratiti korjenima. Izvornom SDSu

ODGOVORITE
Name

Savjetnik

10.12.2016 19:15

Vaskovic je sve predvidio. Ustvari, bio je samo dobro informisan. mada bi i on ubuduce trebalo da vodi racuna ko mu, i iz kojih razloga, daje informacije. Cesto mu "njegovi" svjesno daju netacne informacije, jer ih za to placa rezim. Da u javnosti diskredituju Vaskovica

ODGOVORITE
Name

@..

11.12.2016 08:16

Vaskovic moze pogrijesiti ali obraz nikad izgubiti nece. Sjecam se dobro kad je SNSD dobio lokalne izbore, kad kaze, - NASTAVLJAMO DALJE, PROTIV REZIMA.

Name

Istina ili ne

11.12.2016 16:24

Prateći ove njegove članke, ne bih ja rekla da mu podmeću pogrešne podatke. I kad se to sve odbije, opet ostaje da je on jedini novinar, vrijedi više od svih drugih(ima li ih) zajedno. On je zaista pravo novinarsko pero.

Name

Trebinjac

10.12.2016 19:16

E crni Askrabicu kome si ti potpisivao izvjestaje pa te optuzise da si ih namjestao. Colovic se izvuce a dali ces ti

ODGOVORITE
Name

Paja

10.12.2016 19:22

To Mirkane udri. Ti si glavni. Davno si ti ocitao miletu bukvicu.

ODGOVORITE
Name

Savo Udba

10.12.2016 19:48

Misli on da se sa Mirkom zajeba..a Ne zna on ko su Colovici i Romanici. Lijevce polje je za Romaniju kao Patkovaca za Njujork

ODGOVORITE
Name

Prica se

10.12.2016 19:50

...da je ovo samo predstava za javnost. da se Vaskovcu zavara trag

ODGOVORITE
Name

DJ

10.12.2016 19:58

Colovic i Bosko Tomic i jos par fosila moraju otici...Stara sprega koja je spremna sve...

ODGOVORITE
Name

RE DJ

10.12.2016 20:09

Ko je taj Bosko Tomic, anonimus. Precjenjujes ga

Name

Re

10.12.2016 20:07

Ti ces onda biti 212-i glasač

ODGOVORITE
Name

boba

10.12.2016 20:09

Gospodine vaskoviču legendo posmatraj dodika lavrova i jeremića ko prati svatiće oprostite što pišem malim slovima pošto se prave vrijednosti ne cjene što gore to bolje pozdrav jednostavnim ljudima iz bn televizije običan narod ih prepoznaje

ODGOVORITE
Name

Blizanci

10.12.2016 20:34

Ovi lice ko jaje jajetu,ja neznam ko je ko.

ODGOVORITE
Name

veseljak

10.12.2016 20:49

Dodik se nesto naduo,ako prdne bice belaja za podguzne muhe.

ODGOVORITE
Name

baka

10.12.2016 20:52

Vaskovic I BN tv nam blaze nase muke,zivjeli stotinu godina.

ODGOVORITE
Name

boba

10.12.2016 21:08

Neki komentari nas i nasmiju mogu misliti šta kažu na bn ali da poredamo majkićku milicu marković i golićku onda bi to bilo pravo nemogu stati na ekran sve su deblje i deblje ne znam dokle će sretno im bilo pozdrav

ODGOVORITE
Name

vjernik

10.12.2016 21:13

Cekajmo strpljivo,draga braco I sestre.Gospod ce ove nesretnike porazbijati I iscupati im otrovne zaoke.Ostace samo kao prazna strasila,kao bijedne nepostojane sjenke.bice los primer narastajima koji dolaze,za nauk I za sva vremena.Skotovi nevidjeni.Zivio nam Vaskovic.

ODGOVORITE
Name

Vaskovic Bog

10.12.2016 21:24

Vaskovic je kao bog. Da ga nema trebalo bi ga izmisliti

ODGOVORITE
Name

dijaspora N

10.12.2016 21:43

Hvala Vaskovicu sto nas sa velikom I nesravnjenom revnoscu I neopisivom mudroscu opominje na krv Svetu prolivenu za nas.On nas poziva na pobunu protiv neopisivog zla.Ko ima usi da cuje I razum da razumije.

ODGOVORITE
Name

Brao

11.12.2016 22:36

Pjesniče , ostavio si bar 10 komentara, svaki se poznaje, da nisi zaljubljen čovječe?

Name

veseljak

10.12.2016 21:45

Rudonja ce deknit,ko da gledam.Joj podguzne muve nebi vam bio u kozi.

ODGOVORITE
Name

veselje

10.12.2016 21:49

Veselje je na nivou,a na usnama im se vidi pjesm"Oj drugovi jel vam zao,rastanak se primakao.... ori se...

ODGOVORITE
Name

Pop Milo

10.12.2016 22:10

Pa Vaskoviću ko te trpa ovim glupostima više

ODGOVORITE
Name

popu

11.12.2016 16:20

Šta to znači da ga neko trpa? Zar sumnjaš u ovo, imaš i fotografiju uz tekst. Je li to pokušaj osporavanja ovakvog pisanja i iznošenja činjenica? Podrška Vaskoviću.

Name

Vjernik

11.12.2016 20:30

Pope ne se*i da prostis.

Name

Prle

10.12.2016 22:35

Pa ovo je nevjerovatno. Cuj okupile se neke kabadahije gore u nekom malo vecem selu i pjevaju kako im niko nista ne moze. Zamislite zivot obicnog covjeka pored ovakvih. Suti i trpi dok oni uzivaju. Jedino pozitivno sto im ni Baja ne moze nista.

ODGOVORITE
Name

Ko bi reko čuda da se dese

11.12.2016 06:53

Ko bi rekao da će Baja imati takav udarac unutar svojih redova, samo naprijed. Odlično !

ODGOVORITE
Name

Notar

11.12.2016 07:21

Mirko skidam ti kapu sto se suprostavljaš voždu, jedan si od rijetkih koji mu se suprostavio, a i njegova diktatura je prevršila svaku mjeru u stranci. Ima nas koji smo tu jos samo iz straha zbog posla, a ne zbog izvornih principa SNSD-a.

ODGOVORITE
Name

Pa dobro Notare

11.12.2016 18:53

ŠTO ONDA NE GLASAŠ ZA DRUGU OPCIJU NA IZBORIMA. GLASANJE JE TAJNO

Name

Samo tako Vaskovicu

11.12.2016 07:43

Sva podrska istrazivackom novinaru vaskovicu. Da ga Bog cuva i podari mu zdravlje i dug zivot. Jedna od rijetkih svijetlih tacki u RS

ODGOVORITE
Name

iznenada

11.12.2016 11:49

Slobo sva podrska ovog svjeta.istina je na tvojoj strani .ziv bio i zdrav.ti si nocna mora za lopuze i papkare,a svetionik za obican i opljackan narod !!!

Name

baka

11.12.2016 20:38

Sve potpisujem sto ste napisali i dodajem "Vaskovic je poslanik Bozji,sva njegova djela treba sabrati u jednu knjigu,kako bi narod mogao da procita,onaj narod koji nema kompjuter.To bi promijenilo mnogo u svijesti ljudi."Zivio nam Vaskovic.Na mnogaja ljeta.

Name

Cicko

11.12.2016 07:48

Zato Cicko obija vrata i hodnike Vlade Republike Srpske, puzeci i moljakajući za crkavicu jer je opstinu Sokolac doveo do prosjačkog stapa, blokiran racun, kasne plate u prekomjerno zaposlenoj administraciji... Koliko je ljigav najbolje govori nedavni sastanak 6 nacelnika iz Istocnog Sarajeva sa Vladom, kad je glumio potparola Vlade, ulizujuci i kontrirajući Govedarici. Izgleda da je Sokolcu i bog rekao laku noć.

ODGOVORITE
Name

Joe

11.12.2016 18:49

Hahahahaha upravo tako!!!

Name

Dara - Mara - Kaka - Bilo

11.12.2016 07:53

Kako su se prkosno namjestili za slikanje. .ebeni su Romanicjci. Sve revolucije su pocinjale sa Romanije. Sjetite se samo Starine Novaka.

ODGOVORITE
Name

Никола

12.12.2016 07:06

Не мијешај славне историјске личности са овим вуцибатинама.

Name

Prešednik Komisije

11.12.2016 07:55

Šta će sad mučenik bivši predsjednik Kmisije za koncesije. Šef ga otjerao u Trebinje, a poslovni partner Čolović mu otkazao poslušnost šefu. Samo, da ne bud ežrtveno janje. Po onoj "da visi Pedro"

ODGOVORITE
Name

Kec ili As

11.12.2016 08:01

Sta se desilo sa optuzbom za neke drzavne sluzbenike koji su Čoloviću pisali frizirane izvještaje o korištenju koncesija. Da nije i tu bilo pojela maca

ODGOVORITE
Name

Kiseli Bijeljina

11.12.2016 08:05

Ovaj romaniski bivši kauboj i jedan od braće Daltona odavno je otkazao poslušnost Lijevčepoljanskom Lakiju Lučianu. Sad je to samo objelodanio. Otkud mu ideja da na Romaniju pošalje kilave Petrovića i Markovića. Zahvaljujući parama elektrdistibucije, Petrović je jak u Trebinju, a Marković u Zvorniku. Ali to ne pali na Romaniji

ODGOVORITE
Name

Tito

11.12.2016 08:08

Tako su i kralj Aleksander i Tito slali emisare na Romaniju, i nikad ništa nisu mogli napraviti. Romanici su brale priča za sebe. Ko ih dirne hebo je majku

ODGOVORITE
Name

Moda IV

11.12.2016 14:35

Ni jedan od ove dvojice nije Jablan, obojica su Rudonje, pa sad ne možeš reći: ,,Trke Jabo, trke Rudonja". A opet da kažeš: ,,Trke Rudonja, treke Rudonja", ni to ne ide, jer koji god da pobijedi nećeš znati na čemu si, jer će pobjednik uvijek biti Rudonja. Jadna majko, kad ih Bog dade, šta mu bi da ih sastavi ovakve kakvi jesu.Gospode, ni s tobom nešto nije u redu.

ODGOVORITE
Name

Pitam se...

11.12.2016 16:33

Zašto Dodik ne dođe na Romaniju da riješi problem?

ODGOVORITE
Name

Etička pitanja

11.12.2016 17:29

Ode Čolović u ajduke. Dukate i blago zakopao, osta dužan i državi i šumama romanijskim, obraza nikad ni imao nije..

ODGOVORITE
Name

brije na suho

11.12.2016 23:13

Colovica znam prje rata vec sam pisaoda mu pvaj sud nece nista naci a Mile poucen Bober i Srpskom bankom nece dozvoliti afere tamo gde ga ima .a ima ga u svkoj aferi ja sam nekad imao zadatak da kupjem od Colovica sjetite se nafte iz robnih rezervi i sgestije u vezi s tim Mirko nesmijeti nista ali cuvajse na cesti

Name

dnk

11.12.2016 20:35

Obračun krimi klanova-eto to je ovdje na sceni!

ODGOVORITE
Name

Ture bure valja

11.12.2016 20:43

Probo je baja sve pa i sa tim bivsim presednikom Askrabicem. Ali kod Cole nista ne prolazi. Ukopo se, zabrazdio. I ne mice. Njisti i skripi zubima. Pare potrosio a vlast postade daleko. Ne moze ni u sumu da odsjece koje drvo za zime. Imo pa nema. Cuvena jevrejska kletva

ODGOVORITE
Name

Dobronamjerni

11.12.2016 22:14

Samo vi prizivajte precednika. Mogli bi Sokočani zakukati: Eto mile preko Romanije... Ali, biće kasno..

ODGOVORITE
Name

Ja i moj narod...

12.12.2016 04:48

Mi smo lud narod u BiH. Generalno. Vaskovic nam godinama otvara oci, ali mi volimo mrak. Coravi kod ociju. Dobro neko rece. Ovdje je obracun dvije mafijaske grupe. Jedna okupljena oko jednog, a druga oko drugog klana. Treci klan je onaj Cickov. A sve ista bagra.

ODGOVORITE
Name

starina Novak

12.12.2016 04:51

Ko je finansirao u Novu Romaniju, a ko je unistio. Starina Novak nije sigurno. Koliko je tu narodnih para strpano pa propalo. Gdje su vam amerikanci kojima ste dali koncesije na drvo. Ko ce to da istrazi

ODGOVORITE
Name

Tuta Bugarin

12.12.2016 04:55

Vaskovic bi mogao da se posveti i dodjeli koncesija u RS. Colovic je pao na nezakonito dodijeljenim koncesijama i privatizaciji. Ko mu je to omogucio. Taj seljak Askrabic je bio samo izvrsilac. Ko su naredbodavci

ODGOVORITE
Name

Tri musketira

12.12.2016 08:26

Osovina je bila trilateralna. BL, Trebinje, Sokolac . Dodik, Askrabuc, Colovic. Kad je osovina pukla sta je ostalo? Dva Popusionica, i treci na putu da to postane, tj. popusi. To biva uvijek ka pocne nestajati budzetskih para. Kao sada u RS

ODGOVORITE
Name

Sveto H. Pogled

12.12.2016 08:28

Sve je tu isto. Baja u prelaznom roku nabavio novog igraca Bjelicu, a odbacio iskuzenog vezistu Colovica. Sjasio kurta da uzjasi Murta

ODGOVORITE
Name

Pecenjara

12.12.2016 08:33

Taj iz komisije za koncesije opustosio je janjeci fond na Romaniji. Kad je dolazio Cola mu peko janjad i za docek i za ispracaj

ODGOVORITE
Name

Apel Vasketu

12.12.2016 08:35

Istrazi Vaske rad tog Askrabica i onih sto su mu dodavali papire na potpis iz ministarstava. Mogao bi samo o tim aferama pisati dok si ziv

ODGOVORITE
Name

Conjo

12.12.2016 08:39

E moj Obrene sta ti bi da te Luka uvuce u zamku i odvede na Sokolac. Kad znas kaki su romanici. Mogli su te sgurati s puta negdje iznad zvlasenice

ODGOVORITE
Name

Kelava

12.12.2016 08:41

Ubrzo ce balvan revolucija na Romaniji. Nema vise polovne gradje

ODGOVORITE
Name

losa sreca

12.12.2016 08:44

Nista gore za narod od ove crvene buržoazije

ODGOVORITE
Name

Kako Prika

12.12.2016 10:16

Burzoazija nije crvena nego crna

Name

Gavro

12.12.2016 10:18

Zali boze samo one djece sto trunu na sokolackom groblju. Kosti im se prevrcu

ODGOVORITE
Name

Obicni patriota

12.12.2016 10:19

Sto je najgore u ratu su uvukli obican narod da za njih gine, a u miru da za njih glasaju

ODGOVORITE
Name

rs

12.12.2016 11:03

Bjelicu treba uhasiti.Svi pricaju o Colovicu a sta cemo sa Bjelicom???

ODGOVORITE
Name

Rufiano

12.12.2016 16:36

Ovo je slika i prilika svih gradova u RS. Krimi grupe, kojima narod zna tacno imena i prezimena, vedre i oblace u svakom smislu, preobuceni u partiske kosulje. Znaci, drzavni sluzbenici ili oni koji njima upravljaju. Mafija, mafija, i samo mafija. Drzavna mafija.

ODGOVORITE
Name

Radisa

12.12.2016 16:40

Ovog Colovica sad treba angazovati kao zasticenog svjedoka. Taj ako propjeva pola vrha SNSD ce zavrsiti na dugogodisnjoj robiji, a neki i na vjesalima.

ODGOVORITE
Name

Perica Zutic

12.12.2016 16:42

Kakve veze ima Dodik i Askrabic sa kriminalom ovog kauboja Colovica. Ako su mu malo pomogli ne znaci da su gurnuli prste u pekmez.

ODGOVORITE