Бањалучанин Шмања ухапшен због убиства

Будванска полиција ухапсила је Владимира Шмању (34), из Бањалуке, држављанина БиХ, и Миљана Булатовића (36) из Ниша, држављанина Србије.

Регион 09.12.2016 | 20:01
Бањалучанин Шмања ухапшен због убиства
Они су осумњичени за помагање у убиству доктора Драгана Нена Зечевића и Ђорђа Борете у Бечићима. Зечевић и Борета убијени су у сриједу око 11 часова у пуцњави у локалу "Трофеј" у Бечићима.

У нападу је рањен и Иво Станишић, док очевидац тврди да је нападач пуцао насумично и да су људи падали на под како би избјегли метке.

"Сумња се да су В.Ш. и М.Б. извршиоцу тешког убиства унапријед обећали помоћ и пружили му помоћ у извршењу кривичног дјела. Осим идентификовања ова два лица, полиција је претресима на више локација у Будви пронашла предмете и трагове који се доводе у везу са извршењем овог кривичног дјела, а који ће се након спроведених форензичких вјештачења и анализа користити за потребе кривичног поступка.

Пронађени предмети и трагови би, према подацима којима у овом моменту располажемо, могли бити од значаја и за расвјетљавање других тешких кривичних дјела почињених на територији Црне Горе", саопштено је из Управе полиције.

У саопштењу се додаје да ће осумњичени В.Ш. и М.Б. у законском року бити спроведени надлежном тужиоцу.

(Вијести.ме)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Паљанин на привременом раду у Бару

09.12.2016 22:06

На црногорском приморју оваква убиства су свокодневно на дневном реду. Така им дрзава. Криминализована власт, криминализован народ. Јос кад им у помоц прискоце ови наси ратни ветерани...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смања из БЛ?

10.12.2016 00:52

Цуј бањалуцанина Смању.. хахаха ко нам се све трпа под градјане Бањалуке.. цц

ОДГОВОРИТЕ