И Михаило Ристић се сели у Лисабон?!

Црвено-бели наводно имају понуду Спортинга већу од два милиона евра.

Фудбал 10.12.2016 | 14:00
И Михаило Ристић се сели у Лисабон?!
Изгледа да је дошло време да и Михаило Ристић напусти Црвену звезду.

Заменик капитена црвено-белих налази се на мети Спортинга из Лисабона, који је спреман да плати више од два милиона евра за трансфер, а у "напад" ће кренути одмах по завршетку јесењег дела сезоне, пишу Вечерње новости.

"Приличан број клубова се интересују за Ристића, видећемо шта ће се догодити у јануару. Постоји интересовање за Петковића, Плавшића, Доналда, Вијеиру...", изјавио је спортски директор српског шампиона, Блажо Раосављевић, за "Новости".

Звезда је прошлог лета одбила понуду Макабија из Тел Авива за Ристића, која је износила два милиона евра и 20 одсто од даље продаје, али београдски лист пише да клуб из Израела није одустао од намере да ангажује младог левог бека. Наводоно, уздају се и у пријатељство Ристића са голманом Предрагом Рајковићем, који је управо из Звезде прешао у Макаби.

Познато је да се на излазним вратима стадиона Рајко Митић налази и Уго Вијеира, а португалски нападач најближи је одласку у Кину. Један од заинтересованих клубова је Тијанђин Теда, који са клупе предводи Вијеирин земља, Жаиме Пашеко.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар