I Mihailo Ristić se seli u Lisabon?!

Crveno-beli navodno imaju ponudu Sportinga veću od dva miliona evra.

Fudbal 10.12.2016 | 14:00
I Mihailo Ristić se seli u Lisabon?!
Izgleda da je došlo vreme da i Mihailo Ristić napusti Crvenu zvezdu.

Zamenik kapitena crveno-belih nalazi se na meti Sportinga iz Lisabona, koji je spreman da plati više od dva miliona evra za transfer, a u "napad" će krenuti odmah po završetku jesenjeg dela sezone, pišu Večernje novosti.

"Priličan broj klubova se interesuju za Ristića, videćemo šta će se dogoditi u januaru. Postoji interesovanje za Petkovića, Plavšića, Donalda, Vijeiru...", izjavio je sportski direktor srpskog šampiona, Blažo Raosavljević, za "Novosti".

Zvezda je prošlog leta odbila ponudu Makabija iz Tel Aviva za Ristića, koja je iznosila dva miliona evra i 20 odsto od dalje prodaje, ali beogradski list piše da klub iz Izraela nije odustao od namere da angažuje mladog levog beka. Navodono, uzdaju se i u prijateljstvo Ristića sa golmanom Predragom Rajkovićem, koji je upravo iz Zvezde prešao u Makabi.

Poznato je da se na izlaznim vratima stadiona Rajko Mitić nalazi i Ugo Vijeira, a portugalski napadač najbliži je odlasku u Kinu. Jedan od zainteresovanih klubova je Tijanđin Teda, koji sa klupe predvodi Vijeirin zemlja, Žaime Pašeko.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar