Какво нас вријеме чека наредних дана

Данас се у већем дијелу БиХ очекује претежно сунчано вријеме.

Република Српска 09.12.2016 | 07:43
Какво нас вријеме чека наредних дана
Дио прије поднева по котлинама у централним и источним подручјима БиХ ће бити магле или ниске облачности.

На сјеверу магла и ниска облачност се могу задржати дуже.

Вјетар слаб. У централном дијелу јужног и југозападног смјера, а на југу сјеверног и сјевероисточног смјера.

Најнижа јутарња температура ваздуха углавном између -6 и -1°Ц, на југу земље од -2 до 4°Ц.

Највиша дневна температура већином између 5 и 10°Ц, на југу земље од 11 до 14°Ц.

У суботу (10.децембар): Јутро хладно уз слаб мраз, на северу и истоку честа магла. Током дана сунчано и још мало топлије у већини предела, али и даље ће се на северу и истоку понегде задржавати магл аи ниски облаци уз знатно хладније време.

Јутарња температура ваздуха од -5°Ц до 1°Ц, на југу око 4°Ц. Највиша дневна температура ваздуха од 9°Ц до 15°Ц, у местима са маглом хладније од 2°Ц до 5°Ц.

У недјељу (11.децембар): Јутро прохладно уз слаб мраз, на северу и истоку честа магла. Током дана сунчано и пријатнно топло у већини предела, али и даље ће се на северу и истоку понегдје задржавати магла и ниски облаци уз знатно хладније вријеме.

Јутарња температура ваздуха од -3°Ц до 2°Ц, на југу око 5°Ц. Највиша дневна температура ваздуха од 9°Ц до 15°Ц, у местима са маглом хладније од 2°Ц до 6°Ц.

У понедјељак (12.децембар): Нарушава се температурна инверзија која је утицала на честу појаву магле. У првом дијелу дана облачно време уз могуће врло слабе падавине само понегдје, поподне уз делимично рзаведравање.

Јутарња температура ваздуха од -3°Ц до 3°Ц, на југу око 5°Ц. Највиша дневна температура ваздуха од 5°Ц до 9°Ц, на југу до 13°Ц, у вишим пределима од 2°Ц.

(БН телевизија/Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар