Кашима преокретом до четвртфинала клупског СП-а!

Фудбалери јапанског шампиона Кашима Антлерса савладали су Окланд са Новог Зеланда 2:1 после преокрета, на премијери Светског клупског првенства у Јокохами.

Фудбал 08.12.2016 | 14:00
Кашима преокретом до четвртфинала клупског СП-а!
Шампион Океаније повео је у петом минуту другог дела поготком везисте из Јужне Кореје Деа-Вок Кима, главом после центаршута из слободног ударца са десне стране.

Кашима је изједначила преко нападача Шухеија Акасакија којем је сјајну повратну лопту одиграо Рјота Нагаки, а он послао дијагоналу по земљи са 15-ак метара.

Преокрет и победи Јапанцима три минута пре краја доноси везиста Му Каназаки. Он је погодио главом из петерца након што је Шома Дои центаршут на другу стативу вратио главом у средину.

Кашима ће у четвртфиналу играти са афричким шампионом Мамелодијем, а победник тог меча у полуфинале иде на колумбијски Атлетико Насионал.

Шампион Европе Реал Мадрид у полуфиналу чека бољи тим из дуела шампиона Азије Јеонбука из Јужне Кореје, те најбољег тима Северне и Централне Америке (КОНКАКАФ), мексичке Клуб Америке.

Оба четвртфинала су на програму 11. децембра у Осаки, која ће бити домаћин и првог полуфинала 14. децембра у којем је сигурни учесник Атлетико, док ће Реал први меч играти дан касније у Јокохами.

На истом стадиону су на програму меч за треће место и финале, 18. децембра. Реал игра за другу титулу у последње три године, док остали тимови траже прво финале у својој историји.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар