Двије несреће: Погинуло двоје

У одвојеним саобраћајним несрећама у Приједору и на магистралном путу Прњавор-Дервента погинуле су двије особе, саопштено је из бањалучког Окружног јавног тужилаштва.

Република Српска 08.12.2016 | 11:20
Двије несреће: Погинуло двоје
Седамдесетшестогодишња Душанка Бабић из Приједора погинула је синоћ у 17.55 часова у Козарској улици у Приједору када је ударио аутомобил "опел зафира" којим је управљао суграђанин Драган Дувњак /55/.

Увиђај је извршио тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука Љубо Мацановић, заједно са припадницима Полицијске станице за безбједност саобраћаја Станице јавне безбједности Приједор.

Четрдесетосмогодишњак из Дервенте Горан Николић погинуо је синоћ у 17.40 часова у мјесту Вијака, на магистралном путу Прњавор-Дервента када се са аутомобилом "џета" сударио са теретним возилом "ман" које је возио Бошко Савић /46/ са пребивалиштем у Осмацима.

Увиђај су извршили дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука Игор Цимеша заједно са припадницима Полицијске станице Прњавор.

У оба случаја је наложено је да се предузму све потребне истражне радње, као и потребна вјештачења како би се утврдио тачан узрок несреће, те обдукција настрадалих која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске у Бањалуци.

Извор: СРНА

Коментари / 0

Оставите коментар