Dvije nesreće: Poginulo dvoje

U odvojenim saobraćajnim nesrećama u Prijedoru i na magistralnom putu Prnjavor-Derventa poginule su dvije osobe, saopšteno je iz banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva.

Republika Srpska 08.12.2016 | 11:20
Dvije nesreće: Poginulo dvoje
Sedamdesetšestogodišnja Dušanka Babić iz Prijedora poginula je sinoć u 17.55 časova u Kozarskoj ulici u Prijedoru kada je udario automobil "opel zafira" kojim je upravljao sugrađanin Dragan Duvnjak /55/.

Uviđaj je izvršio tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Ljubo Macanović, zajedno sa pripadnicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Stanice javne bezbjednosti Prijedor.

Četrdesetosmogodišnjak iz Dervente Goran Nikolić poginuo je sinoć u 17.40 časova u mjestu Vijaka, na magistralnom putu Prnjavor-Derventa kada se sa automobilom "džeta" sudario sa teretnim vozilom "man" koje je vozio Boško Savić /46/ sa prebivalištem u Osmacima.

Uviđaj su izvršili dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Igor Cimeša zajedno sa pripadnicima Policijske stanice Prnjavor.

U oba slučaja je naloženo je da se preduzmu sve potrebne istražne radnje, kao i potrebna vještačenja kako bi se utvrdio tačan uzrok nesreće, te obdukcija nastradalih koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci.

Izvor: SRNA

Komentari / 0

Ostavite komentar