Уго Вијеира чека дијете са лијепом Новосађанком!

Нина Алексић, асистент на једном приватном факултету у Новом Саду, у петом месецу је трудноће, према писању "Информера".

Фудбал 08.12.2016 | 11:30
Уго Вијеира чека дијете са лијепом Новосађанком!
Португалски фудбалер "замрзнут" у Црвеној звезди, Уго Вијеира (28), ускоро ће постати тата – пише "Информер".

Вијеира, који је у сезони 2015/16 головима грејао срца навијача црвено-белих, ове сезоне углавном седи на клупи или трибинама, јер не жели да продужи уговор са шампионом Србије и, тако, искључи могућност да из Београда оде као слободан играч, али то што се мало шта позитивно догађа код њега на спортском плану не значи да је тако и на приватном.

Таблоид пише да је згодна Новосађанка Нина Алексић, представљена као "асистенткиња на једном приватном факултету у Новом Саду", у петом месецу трудноће и да ће у априлу срећан пар добити принову.

"Њих двоје су се упознали пре више од годину дана и врло брзо су се заљубили једно у друго", наводи неименовани извор "Информера", тврдећи да је Вијеира велики део слободног времена проводио у Новом Саду код вољене.

"Нина је остала трудна и сад ужива ишчекујући бебу са човеком ког воли. Међутим, њих двоје нису желели да се то сазна, па су се трудили да буду обазриви", наводи исти извор.

"Нисам јавна личност и не желим да говорим о својој вези. Све што вас интересује, питајте Уга", рекла је лепа Нина.

"Чуо сам да му је девојка трудна, мада он не прича о томе. Кад је реч о продужењу уговора, ми смо расположени за сарадњу. Причали смо са њим, он још није одлучио шта би да ради. Кажеи да се менаџери питају нешто, тако да нам остаје да чекамо. Постоји могућност да већ у јануару оде из клуба", рекао је за исти лист спортски директор Црвене звезде Блажо Раосављевић.

Уго је пре доласка у Црвену звезду, на лето 2015. године, прошао кроз тежак период у животу, јер је његова дугогодишња девојка Едина почетком те године изгубила борбу с раком.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар