Ugo Vijeira čeka dijete sa lijepom Novosađankom!

Nina Aleksić, asistent na jednom privatnom fakultetu u Novom Sadu, u petom mesecu je trudnoće, prema pisanju "Informera".

Fudbal 08.12.2016 | 11:30
Ugo Vijeira čeka dijete sa lijepom Novosađankom!
Portugalski fudbaler "zamrznut" u Crvenoj zvezdi, Ugo Vijeira (28), uskoro će postati tata – piše "Informer".

Vijeira, koji je u sezoni 2015/16 golovima grejao srca navijača crveno-belih, ove sezone uglavnom sedi na klupi ili tribinama, jer ne želi da produži ugovor sa šampionom Srbije i, tako, isključi mogućnost da iz Beograda ode kao slobodan igrač, ali to što se malo šta pozitivno događa kod njega na sportskom planu ne znači da je tako i na privatnom.

Tabloid piše da je zgodna Novosađanka Nina Aleksić, predstavljena kao "asistentkinja na jednom privatnom fakultetu u Novom Sadu", u petom mesecu trudnoće i da će u aprilu srećan par dobiti prinovu.

"Njih dvoje su se upoznali pre više od godinu dana i vrlo brzo su se zaljubili jedno u drugo", navodi neimenovani izvor "Informera", tvrdeći da je Vijeira veliki deo slobodnog vremena provodio u Novom Sadu kod voljene.

"Nina je ostala trudna i sad uživa iščekujući bebu sa čovekom kog voli. Međutim, njih dvoje nisu želeli da se to sazna, pa su se trudili da budu obazrivi", navodi isti izvor.

"Nisam javna ličnost i ne želim da govorim o svojoj vezi. Sve što vas interesuje, pitajte Uga", rekla je lepa Nina.

"Čuo sam da mu je devojka trudna, mada on ne priča o tome. Kad je reč o produženju ugovora, mi smo raspoloženi za saradnju. Pričali smo sa njim, on još nije odlučio šta bi da radi. Kažei da se menadžeri pitaju nešto, tako da nam ostaje da čekamo. Postoji mogućnost da već u januaru ode iz kluba", rekao je za isti list sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević.

Ugo je pre dolaska u Crvenu zvezdu, na leto 2015. godine, prošao kroz težak period u životu, jer je njegova dugogodišnja devojka Edina početkom te godine izgubila borbu s rakom.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar