Бијељина: Поново лажна дојава у згради Суда

Полицијска станица Бијељина 1, 07.12.2016. године у 11,15 часова запримила је позив од стране мушког лица да је постављена бомба у згради Суда.

Република Српска 07.12.2016 | 13:04
Бијељина: Поново лажна дојава у згради Суда
По запримљеној пријави одмах су поступили полицијски службеници, који су извршили евакуацију људства из објекта. Евакуација људстава извршена је у објектима Основног и Привредног Суда.

Од стране полицијских службеника обезбјеђено је лице мјеста и извршен противдиверзиони преглед. Прегледом објекта утврђено је да се ради о лажној пријави тј. дојави.

Центар јавне безбједности Бијељина, апелује на грађане да на овакав начин не злоупотребљавају полицијске снаге, као и друге субјекте који поступају по дојавама ватрогасце, хитну помоћ и др.

Кривични закон Републике Српске у члану 364. прецизирао је,да свако лажно пријављивање дијела представаља кривично дјело ''Лажно пријављивање кривичног дијела'' за које је прописана новчана казна или казна затвора.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

сале

08.12.2016 08:48

Па сведно ниста не раде морају постено одрадити за ону плату сто приме а не да отимају паре од постених људи јели тако јаране из нових дворова 20 еура долијацес и ти упамти

ОДГОВОРИТЕ