Видео - ЛШ: Можда УЕФА не жели Турке у Европи?!

Можда Бешикташ није ни заслужио, али Крег Томсон је увек ужасан! Сећате ли се Гробари?!

Фудбал 07.12.2016 | 10:00
Видео - ЛШ: Можда УЕФА не жели Турке у Европи?!
Овде у Србији сви добро знамо Крега Томсона. Навијачи Партизана посебно. Они му још памте поништен гол за 3:0 против Фенербахчеа - опавдан додуше - па и више него спорни пенал који је свирао за турски тим у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу шампиона у сезони 2008/2009. Ко га тад није упамтио могао је 2010. када је прекинуо сусрет репрезентација Италије и Србије у Ђенови због наших хулиганских испада. Није се потрудио да покуша да испразни трибину.

Коју годину касније, не први пут, о њему бруји Турска. Навијачи Бешикташа склони теоријама завере уверени су да је Уефа намерно послала Шкота да дели правду на њиховом сусрету са Динамом у Кијеву. Да је Бешикташ победио играо би нокаут фазу. Уместо тога болних 6:0 за Динамо.

Добрим делом сигурно је и до партије истанбулског великана, али Украјинци су по општем утиску имали и Томсонову помоћ. Већ у 29. минуту Андреас Бек је био у дуелу са Дерлисом Гонзалесом, утисак је да је Парагвајац направио прекршај, али је Томсон сачекао да дефанзивац Бешикташа падне и потом нехотице саплете ривала. Пенал и црвени картон који је одредио даљи ток утакмице.

Касније је Томсон због испуцавање лопте после судијског звиждука оправдано показао и други жути картон Венсану Абубакару, па су гости крај меча дочекали са деветорицом на терену. Бар један гол Динама пао је из офсајда, али тада већ није било битно. Међутим, навијачи Бешикташа тешко ће прихватити било које друго објашњење осим оног да је Томсон дошао по задатку - да избаци Бешикташ из Лиге шампиона.

Познати, сада пензионисани италијански судија Грацијано Чезари има другачије, много једноставније објашњење: "Крег Томсон је увек ужасан".



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар