Није Мурињо крив, ја сам!

"Веома ми је важно да играм и будем део Манчестер јунајтеда", рекао је јерменски фудбалер.

Фудбал 07.12.2016 | 21:30
Није Мурињо крив, ја сам!
Везиста Манчестер јунајтеда Хенрик Мхитаријан изјавио је да је очекивао да ће више играти у овој сезони, али за то криви самог себе.

Јерменски фудбалер на Олд Трафорд је стигао као велико појачање Борусије из Дортмунда, али очигледно није успео да се прилагоди, о чему је говорио и Жозе Мурињо. Ипак, у последња два меча се нашао у стартној постави.

"Немам лош однос са њим, увек је било све добро. Проблем није био он, већ ја. Сада разумем што сам добио своју шансу и ја ћу је задржати. Веома ми је важно да играм и будем део Манчестер јунајтеда. Када сам стигао мислио сам да ћу бити стартер, али када сам видео 25 играча који се боре за своје место у тиму, било ми је јасно да неће бити лако", рекао Мхитаријан за Скај спорт.

Било је лоших тренутака који су утицали на самопоуздање одличног везисте.

"Одиграо сам лоше против Манчестер Ситија, али то сам већ гурнуо у прошлост и наставио да радим. Вредно сам радио да добијем шансу. Надам се да ћу играти у свакој утакмици, јер ми је то јако важно, али уколико не дате све од себе онда нећете играти у наредном мечу. Менаџер има много избора, пет или шест играча је на мојој позицији. Знам шта сам лоше радио у прошлости и шта добро могу да радим у будућности. Знам како могу да помогнем тиму и трудићу се да буде тако", рекао је Мхитаријан.

Јунајтед је везао три ремија, па се након 14. кола налзи на шестом месту Премије лиге.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар