Nije Murinjo kriv, ja sam!

"Veoma mi je važno da igram i budem deo Mančester junajteda", rekao je jermenski fudbaler.

Fudbal 07.12.2016 | 21:30
Nije Murinjo kriv, ja sam!
Vezista Mančester junajteda Henrik Mhitarijan izjavio je da je očekivao da će više igrati u ovoj sezoni, ali za to krivi samog sebe.

Jermenski fudbaler na Old Traford je stigao kao veliko pojačanje Borusije iz Dortmunda, ali očigledno nije uspeo da se prilagodi, o čemu je govorio i Žoze Murinjo. Ipak, u poslednja dva meča se našao u startnoj postavi.

"Nemam loš odnos sa njim, uvek je bilo sve dobro. Problem nije bio on, već ja. Sada razumem što sam dobio svoju šansu i ja ću je zadržati. Veoma mi je važno da igram i budem deo Mančester junajteda. Kada sam stigao mislio sam da ću biti starter, ali kada sam video 25 igrača koji se bore za svoje mesto u timu, bilo mi je jasno da neće biti lako", rekao Mhitarijan za Skaj sport.

Bilo je loših trenutaka koji su uticali na samopouzdanje odličnog veziste.

"Odigrao sam loše protiv Mančester Sitija, ali to sam već gurnuo u prošlost i nastavio da radim. Vredno sam radio da dobijem šansu. Nadam se da ću igrati u svakoj utakmici, jer mi je to jako važno, ali ukoliko ne date sve od sebe onda nećete igrati u narednom meču. Menadžer ima mnogo izbora, pet ili šest igrača je na mojoj poziciji. Znam šta sam loše radio u prošlosti i šta dobro mogu da radim u budućnosti. Znam kako mogu da pomognem timu i trudiću se da bude tako", rekao je Mhitarijan.

Junajted je vezao tri remija, pa se nakon 14. kola nalzi na šestom mestu Premije lige.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar