Ухапшен мушкарац због пријетњи Вучићу

Припадници Министарства унутрашњих послова Републике Србије, у координацији са Тужилаштвом за вискотехнолошки криминал, ухапсили су М. Р. (1988) осумњиченог да је на друштвеној мрежи „Фејсбуку“, у виду коментара на сајт Курира, упутио претње члановима породице председника Владе Републике Србије Александра Вучића.

Србија 06.12.2016 | 18:03
Ухапшен мушкарац због пријетњи Вучићу
Приликом претреса, обављеног по наредби Вишег суда у Београду, полиција је код осумњиченог пронашла мобилни телефон преко којег је М.Р. приступао друштвеној мрежи „Фејсбук“, под псеудонимом „Дете Партизана“ и преко тог профила упутио претњу.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати, након чега ће уз кривичну пријаву у законском року, бити приведен надлежном тужилаштву.

Подсетимо, током синоћњег суперфинала Курирових избора за председника Србије, организованог на нашој званичној Фејсбук страници, на најсуровији начин злоупотребљена је наша акција.

Приликом гласања, које је емитовано уживо, упућена је брутална претња на рачун ћерке премијера Александра Вучића. Том приликом, међу више од 27.000 коментара, са једног профила остављена је порука у којој је на монструозан начин изнета претња премијеру и његовој ћерки.

"То је за мене било прилично тешко. То је сазнао и мој син. Он је велики, има 19 година и хоће сестрицу да брани. Знате целу муку, али шта ћете, болесних људи има свуда", рекао је Вучић одговарајући на питања новинара у холу Скупштине Србије.

Премијер је додао и да не може да замисли страшније увреде од оних који су изнете на рачун његове ћерке.

"Да вам неко вређа мртву малолетну ћерку, која је притом жива и здрава и најбољи ученик, која говори три језика... Не знам какав психопата морате да будете да то радите", рекао је Вучић.

Он је додао да му је у целој причи још нешто засметало, али није желео да прецизира на шта је тачно мислио.

Извор: Курир

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Цвеле

06.12.2016 17:08

Треба га осудити на 5 година строге робије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наћелник Шахабаз ЗВ

06.12.2016 18:18

Ово је хит о Наћелнику Шахбазу и његовом физиолоском проблему јеп у његовој јединици знао је свако да му организам захтјева слатко. Наћелник Шахабаз ћелићна крила наше милиције 2x

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хембига

06.12.2016 21:42

Ово вец постсје дегутантно.

ОДГОВОРИТЕ