Uhapšen muškarac zbog prijetnji Vučiću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, u koordinaciji sa Tužilaštvom za viskotehnološki kriminal, uhapsili su M. R. (1988) osumnjičenog da je na društvenoj mreži „Fejsbuku“, u vidu komentara na sajt Kurira, uputio pretnje članovima porodice predsednika Vlade Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Srbija 06.12.2016 | 18:03
Uhapšen muškarac zbog prijetnji Vučiću
Prilikom pretresa, obavljenog po naredbi Višeg suda u Beogradu, policija je kod osumnjičenog pronašla mobilni telefon preko kojeg je M.R. pristupao društvenoj mreži „Fejsbuk“, pod pseudonimom „Dete Partizana“ i preko tog profila uputio pretnju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu u zakonskom roku, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Podsetimo, tokom sinoćnjeg superfinala Kurirovih izbora za predsednika Srbije, organizovanog na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici, na najsuroviji način zloupotrebljena je naša akcija.

Prilikom glasanja, koje je emitovano uživo, upućena je brutalna pretnja na račun ćerke premijera Aleksandra Vučića. Tom prilikom, među više od 27.000 komentara, sa jednog profila ostavljena je poruka u kojoj je na monstruozan način izneta pretnja premijeru i njegovoj ćerki.

"To je za mene bilo prilično teško. To je saznao i moj sin. On je veliki, ima 19 godina i hoće sestricu da brani. Znate celu muku, ali šta ćete, bolesnih ljudi ima svuda", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u holu Skupštine Srbije.

Premijer je dodao i da ne može da zamisli strašnije uvrede od onih koji su iznete na račun njegove ćerke.

"Da vam neko vređa mrtvu maloletnu ćerku, koja je pritom živa i zdrava i najbolji učenik, koja govori tri jezika... Ne znam kakav psihopata morate da budete da to radite", rekao je Vučić.

On je dodao da mu je u celoj priči još nešto zasmetalo, ali nije želeo da precizira na šta je tačno mislio.

Izvor: Kurir

 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Cvele

06.12.2016 17:08

Treba ga osuditi na 5 godina stroge robije

ODGOVORITE
Name

Наћелник Шахабаз ЗВ

06.12.2016 18:18

Ово је хит о Наћелнику Шахбазу и његовом физиолоском проблему jep у његовој јединици знао је свако да му организам захтјева слатко. Наћелник Шахабаз ћелићна крила наше милиције 2x

ODGOVORITE
Name

Hembiga

06.12.2016 21:42

Ovo vec postsje degutantno.

ODGOVORITE